Canvis en l'arquitectura de navegació de la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya

10/11/2023

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha publicat una nova estructura de navegació de la seu electrònica. Els canvis que inclou formen part del procés de transformació de la seu electrònica amb l'objectiu de garantir-ne l'accessibilitat i la usabilitat i, en últim terme, millorar l'experiència de les persones usuàries.

Entre els canvis més destacables que s'han implementat hi ha els següents:

  • L'apartat Normativa i criteris ha passat a integrar-se dins el punt de menú L'Agència, que s'ha situat com a primera opció dins el menú de navegació.
  • L'ordenació de les opcions dins dels diferents punts de menú s'ha modificat.
  • Tant Tributs com Gestions inclouen una guia com a primera opció ("Els nostres tributs" i "Catàleg de gestions"), amb l'objectiu que serveixi de mapa de navegació i faciliti l'accés a les diverses funcionalitats.

El cercador incorpora ara uns continguts destacats que permeten accedir-hi de manera ràpida. Cal tenir en compte que pot ser que durant el dia d'avui alguns resultats de cerca donin error a causa de la reindexació de continguts.

Aquesta transformació en l'estructura de navegació de la seu electrònica s'anirà ampliant amb diversos canvis més que, en una propera segona fase, modificaran l'estructura de la informació dels tributs, amb l'objectiu de fer-ne més fàcil la comprensió a la ciutadania, des d'una orientació a la comunicació clara i el llenguatge planer.

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13812 {"title":"Canvis en l'arquitectura de navegació de la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya","published_date":"2023-11-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13812"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-10/13812-canvis-arquitectura-navegacio-seu-electronica-agencia-tributaria-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.