L'atenció sanitària i l'educació centren la reunió del delegat amb l'Ajuntament de la Llagosta

El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat la Llagosta i s'ha reunit amb l'alcalde del municipi, Òscar Sierra

Imagen del artículo L'atenció sanitària i l'educació centren la reunió del delegat amb l'Ajuntament de la Llagosta


El delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs, va visitar l'Ajuntament de la Llagosta (Vallès Oriental), el dimecres 8 de novembre. Borràs es va reunir amb l'alcalde del municipi, Òscar Sierra, i la quarta tinent d'alcaldia, Raquel Martínez, per recollir les seves inquietuds sobre diferents àmbits que afecten la Llagosta.

Durant la trobada es van tractar qüestions referents a l'urbanisme i a la millora de l'atenció sanitària i educativa al municipi. La Llagosta és un municipi jove constituït fa 80 anys i amb uns 13.000 habitants. El terme municipal delimita amb Santa Perpètua de Mogoda, Sant Fost de Campsentelles i Montcada i Reixac.

El delegat a Barcelona va conversar amb l'alcalde sobre la història del municipi i els projectes de futur en l'àmbit ferroviari i urbanístic que afectaran la Llagosta. Borràs també va tenir l'oportunitat de signar el llibre d'Honor del consistori vallesà.

Imagen del artículo L'atenció sanitària i l'educació centren la reunió del delegat amb l'Ajuntament de la Llagosta


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13790 {"title":"L'atenció sanitària i l'educació centren la reunió del delegat amb l'Ajuntament de la Llagosta","published_date":"2023-11-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/09\/10\/24\/c9d0ddd4-aefd-4ce2-bcf1-0f254d12aba4.jpg","id":"13790"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-09/13790-atencio-sanitaria-educacio-centren-reunio-delegat-ajuntament-llagosta https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.