El delegat Joan Borràs visita Palau-solità i Plegamans i recull les peticions locals en l'àmbit esportiu, sanitari i econòmic

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona es va reunir amb l'alcalde del municipi, Oriol LozanoBorràs també va visitar el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor, els entrenaments de l'Hoquei Club Palau de Plegamans i la caldera d'energia renovable de biomassa forestal que dona servei a set edificis

Imagen del artículo El delegat Joan Borràs visita Palau-solità i Plegamans i recull les peticions locals en l'àmbit esportiu, sanitari i econòmic


Continuant la tasca de coneixement del territori, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, va visitar Palau-solità i Plegamans, el dimecres 8 de novembre, i es va reunir amb l'alcalde palauenc, Oriol Lozano. En el seu pas pel municipi vallesà, el delegat també va visitar els entrenaments de l'Hoquei Club Palau de Plegamans i el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor.

El delegat, acompanyat per Lozano -alcalde i regidor d'esports del municipi- va visitar les instal·lacions del pavelló palauenc i es va reunir amb el president de l'Hoquei Club Palau de Plegamans, Salvador Garcia, per conèixer de primera mà l'activitat de l'entitat. El president va explicar al delegat la història del club, les seves necessitats actuals i els objectius de futur.

En el mateix pavelló, l'alcalde i el president del club van mostrar la caldera d'energia renovable de biomassa forestal que funciona des del mes de març d'aquest 2023. La instal·lació centralitza una xarxa de calor per subministrar l'energia tèrmica necessària per al funcionament de set edificis: l'Escola Josep Maria Folch i Torres -infantil i primària-, l'Escola i l'Institut Marinada, l'Escola Bressol El Patufet, el Pavelló Municipal Esportiu Maria Víctor i la Prefectura de Policia local.

Tot seguit, Borràs i Lozano es van traslladar fins a l'ajuntament, on es van trobar amb membres del consistori. El delegat va signar el llibre d'Honor i es va reunir amb l'equip de govern local. Durant la reunió es van tractar temes relacionats amb l'àmbit sanitari i amb l'accés a diferents subvencions. El delegat es va comprometre a fer seguiment d'aquestes qüestions i traslladar-les als departaments de la Generalitat.

Imagen del artículo El delegat Joan Borràs visita Palau-solità i Plegamans i recull les peticions locals en l'àmbit esportiu, sanitari i econòmic


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13789 {"title":"El delegat Joan Borràs visita Palau-solità i Plegamans i recull les peticions locals en l'àmbit esportiu, sanitari i econòmic","published_date":"2023-11-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/09\/10\/11\/b3388285-02ee-4bfe-91da-51b3d2a0750c.JPG","id":"13789"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-09/13789-delegat-joan-borras-visita-palau-solita-plegamans-recull-peticions-locals-ambit-esportiu-sanitari-economic https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.