Un home mor després de precipitar-se a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà)

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir el cos d'un home de 80 anys que va perdre la vida després de precipitar-se d'uns 12 metres d'alçada a prop del mar a la zona Els Pins a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà).

A les 19.28 hores, la dona de la persona precipitada va avisar al 112 de l'accident i es va activar el dispositiu de rescat, amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'equip de suport psicològic. També s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local, amb una barca, i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Van accedir fins al punt on es trobava la víctima, confirmant que estava mort.

Inicialment, els Bombers van valorar evacuar-lo a la platja de Sant Pol amb una barca de la Policia Local, però es va haver de descartar aquesta via a causa del fort onatge. Finalment, els Bombers el van extreure verticalment amb llitera fins al camí de ronda i va quedar en custòdia del cos de Mossos d'Esquadra, que es va fer càrrec de la investigació de l'accident i les diligències judicials corresponents.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13782 {"title":"Un home mor després de precipitar-se a Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà)","published_date":"2023-11-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13782"} catalunya Bombers,Joan Delort https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-09/13782-home-mor-despres-precipitar-se-castell-platja-aro-baix-emporda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.