Fuster i Pla. Dues vides narrades

Imagen del artículo Fuster i Pla. Dues vides narrades

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

En el marc de les dues exposicions sobre Joan Fuster que acull el Palau Robert fins al 19 de novembre, la periodista Lourdes Toledo moderarà avui, dia 8 de novembre, a les 18h, a la sala Cotxeres, una conversa entre Francesc Pérez Moragon i Xavier Pla, amb motiu de l'edició de dues extenses biografies que han escrit sobre els dos autors.

Joan Fuster. D'un temps d'un país (1922-1992), és resultat d'anys d'investigacions i és el text més complet sobre la vida i el pensament de l'escriptor suecà publicat fins ara, a càrrec de Francesc Pérez Moragon i Salvador Ortells. L'obra ha estat publicada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d'Estudis i d'Investigació al gener de 2023.

Francesc Pérez Moragon ha estat el comissari de l'Any Fuster per part de la Generalitat Valenciana i comissari de l'exposició Joan Fuster en el seu temps.

Vida de Josep Pla és el títol provisional de l'estudi que ha preparat Xavier Pla, director de la Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona, previst de publicar per part de l'Editorial Destino al març del 2024. Organitza: Institució de les Lletres Catalanes, Fundació Josep Pla i Palau Robert

L'entrada és lliure fins completar l'aforament.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13769 {"title":"Fuster i Pla. Dues vides narrades","published_date":"2023-11-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/08\/10\/40\/62b9aadf-2786-419c-8446-0c41585d84a9.jpg","id":"13769"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-08/13769-fuster-pla-dues-vides-narrades https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.