L'empresa Azbil Telstar concentra tota la seva activitat a Catalunya amb l'ampliació de la seva seu a Terrassa fins als 16.000 m2

Imagen del artículo L'empresa Azbil Telstar concentra tota la seva activitat a Catalunya amb l'ampliació de la seva seu a Terrassa fins als 16.000 m2

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La companyia, que forma part del grup Azbil, dedicada als serveis i equipaments per al sector farmacèutic ha unificat tota la seva activitat en un únic espai, que acull plantes de producció i R+D, a més d'oficinesPer aquest projecte d'expansió, l'empresa ha comptat amb el suport i un ajut de prop de 147.000 euros del GovernTelstar, que té una plantilla d'un miler de persones, opera en més de 100 mercats i està present en 11 països amb plantes de producció, centres d'excel·lència tecnològica i oficines comercials

L'empresa Azbil Telstar, especialitzada en el desenvolupament de solucions d'equips i serveis de procés asèptic per al sector farmacèutic i de les ciències de la vida, ha ampliat la seva seu central per concentrar tota la seva activitat a Catalunya en un únic espai de 16.000 m2 de superfície. Les instal·lacions de la companyia, situades al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, concentren així plantes de producció i R+D, a més d'oficines.

Per aquest projecte, Azbil Telstar, que hi ha invertit 2 milions d'euros, ha comptat amb el suport i un ajut de prop de 147.000 euros d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball-, a través del programa d'ajuts a inversions empresarials d'alt impacte.

Fins al moment, l'empresa comptava amb vuit instal·lacions repartides pel Vallès Occidental, una activitat que ara unifiquen en un únic centre per tal de millorar la productivitat i l'eficiència. En concret, la companyia ha construït tres nous mòduls adjacents a l'edifici que fins ara ocupava la seva seu corporativa. Les noves instal·lacions de la companyia ja estan totalment operatives, i només queden pendents de finalitzar completament les obres de construcció d'espais complementaris.

Del total, el 70% de l'espai es destinarà a plantes de producció, especialitzades en el desenvolupament de solucions per a processos de la indústria farmacèutica i biotecnològica. A banda, la nova seu d'Azbil Telstar inclou també espais dedicats als serveis corporatius de la companyia, així com altres dedicats a l'R+D+I (incloent-hi el desenvolupament de nous productes), l'enginyeria, la construcció i la consultoria GMP (és a dir, l'estàndard internacional que assegura la qualitat dels processos de fabricació d'indústries regulades).

Telstar, que forma part del grup japonès Azbil, s'especialitza en la fabricació d'equips farmacèutics i del sector de les ciències de la vida i en serveis de consultoria GMP, enginyeria i construcció per a aquests àmbits. També es dediquen al desenvolupament de solucions d'automatització i aplicacions robòtiques, les TIC i la digitalització, entre d'altres.

L'empresa compta amb un equip d'un miler de persones, amb plantes de fabricació a l'Estat, la Xina i Anglaterra. Present en un total d'11 països, opera en més de 100 mercats i compta amb 4 plantesde producció, 6 centres d'excel·lència tecnològica i 10 d'enginyeria i consultoria, a més d'oficines comercials arreu del món.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat |Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ
  4. Youtube ACCIÓ


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13714 {"title":"L'empresa Azbil Telstar concentra tota la seva activitat a Catalunya amb l'ampliació de la seva seu a Terrassa fins als 16.000 m2","published_date":"2023-11-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/03\/13\/02\/96821f80-76c5-461a-8a07-4dfdc8349efc.jpg","id":"13714"} catalunya Agència per la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ),Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-05/13714-empresa-azbil-telstar-concentra-activitat-catalunya-ampliacio-seu-terrassa-fins-als-16-000-m2 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.