President Aragonès: "La Catalunya més diversa, plural i nombrosa de la història ens ha de donar autoestima per afrontar els canvis"

El cap de l'Executiu ha assistit a Lleida a la presentació del llibre "Els Girona, la gran burgesia catalana del segle XIX" i, abans, ha visitat l'empresa Pagès Editors

El president Pere Aragonès ha assistit aquesta tarda a la presentació del llibre "Els Girona, la gran burgesia catalana del segle XIX", que s'ha celebrat a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la ciutat de Lleida, des d'on ha destacat que avui tenim "la Catalunya més diversa, plural i nombrosa de la història" i aquesta fita assolida "ens ha de donar autoestima per afrontar els canvis".

Imagen del artículo President Aragonès: La Catalunya més diversa, plural i nombrosa de la història ens ha de donar autoestima per afrontar els canvis

El cap de l'Executiu, que ha fet la cloenda de l'acte, ha remarcat la importància del llibre presentat perquè, tal i com ha dit, "ens ensenya molt del país que avui som". L'obra, que fa un repàs per la història recent de Catalunya i de la seva industrialització, ens aboca als nous reptes de present i futur. Pere Aragonès ha volgut posar en valor l'aposta "per una internacionalització oberta, una era de la digitalització digital a tot el conjunt del territori" ja que, tal i com ha volgut emfatitzar, "els vuit milions de catalans i catalanes mereixen un país millor".

El president Aragonès ha visitat abans l'empresa Pagès Editors i el ha agraït l'esforç per "explicar un país i unes comarques". Aragonès ha destacat que "quan es vol, amb talent i esforç, podem aconseguir major prosperitat i benestar pel nostre país".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13708 {"title":"President Aragonès: \"La Catalunya més diversa, plural i nombrosa de la història ens ha de donar autoestima per afrontar els canvis\"","published_date":"2023-11-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/03\/20\/21\/51555a6f-cdf7-4802-8581-a8c7333a1ae6.jpg","id":"13708"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-03/13708-president-aragones-catalunya-mes-diversa-plural-nombrosa-historia-ens-donar-autoestima-afrontar-canvis https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.