La Delegació enforteix relacions amb el teixit sindical i empresarial

El delegat Joan Borràs s'ha reunit amb representants de diferents patronals i sindicats per reforçar la relació entre el teixit sindical i empresarial i la Delegació del Govern a Barcelona

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha mantingut una ronda de reunions amb representants de diferents sindicats i patronals durant aquest mes d'octubre. L'objectiu d'aquestes trobades ha estat posar la Delegació a disposició de les organitzacions i enfortir les relacions entre ambdues parts per col·laborar en projectes de futur i en aquells que ja estan en marxa.

Pel que fa als sindicats, el delegat s'ha reunit amb la Intersindical - Confederació Sindical Catalana (Intersindical-CSC) i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC). Per part de la Intersindical CSC, Borràs es va trobar amb el secretari general de l'organització, Sergi Perelló, i la secretària de coordinació territorial, Maria Teixidor. Quant a la USOC, la reunió va ser amb la seva secretària general, Maria Recuero, i la secretaria d'Organització i Economia, Núria Herrera.

En l'àmbit empresarial, la Delegació va acollir la reunió amb el secretari general de Foment del Treball, David Tornos, i el responsable de relacions amb les administracions públiques de la patronal, Benet Maimí. Aquestes trobades complementen la ronda de reunions i visites del delegat, durant els mesos de maig i juny, amb agents del teixit socioeconòmic de la vegueria com les seccions comarcals de PIMEC.

D'aquesta manera, Borràs ha volgut donar a conèixer la Delegació com a una via més de relació entre les organitzacions i el govern. També ha recollit les inquietuds dels sindicats i patronals i els ha convidat a participar en els fòrums i taules de treball que la Delegació lidera i liderarà. El delegat a Barcelona fa un balanç positiu de les reunions i obre la porta a ampliar-les a les seccions territorials de les entitats i a les associacions amb les quals no ha estat possible trobar-se ara.

Imagen del artículo La Delegació enforteix relacions amb el teixit sindical i empresarial
Imagen del artículo La Delegació enforteix relacions amb el teixit sindical i empresarial
Imagen del artículo La Delegació enforteix relacions amb el teixit sindical i empresarial


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13682 {"title":"La Delegació enforteix relacions amb el teixit sindical i empresarial","published_date":"2023-11-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/11\/02\/16\/22\/b9d17791-935e-4b51-b83b-895a46a6b3a2.jpg","id":"13682"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-03/13682-delegacio-enforteix-relacions-teixit-sindical-empresarial https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.