La delegada del Govern a Girona es reuneix amb els nous directors dels Serveis Territorials d'Interior i Salut

Eduard Adrobau encapçala els Serveis Territorials d'Interior a GironaJaume Heredia és el nou gerent de la Regió Sanitària Girona i director dels Serveis Territorials de Salut a Girona

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, s'ha reunit amb els nous directors dels Serveis Territorials d'Interior i Salut.

Eduard Adrobau Ros, és el nou director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona. Adrobau relleva a Joan Mayoral, que va deixar el càrrec per assumir la coordinació nacional de les Barnahus, les unitats integrades d'atenció a infants i adolescents víctimes d'abusos sexuals.

Eduard Adrobau és llicenciat en Ciències Ambientals, especialitzat en planificació i gestió ambiental, per la Universitat de Girona. Té el màster en Medi Ambient, itinerari de Geografia i Ordenació del Territori.

Té una àmplia experiència en l'àmbit municipal, tant a nivell institucional com tècnic. Des del 2015 fins a l'actualitat ha estat tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salt. Durant la seva trajectòria professional ha assessorat administracions públiques i empreses privades en la gestió de serveis urbans, així com també ha desenvolupat tasques d'inspecció en aquest àmbit. A més, ha dut a terme feines relacionades amb estudis ambientals, urbanisme o formació impartida a cicles formatius.

Per la seva banda, Jaume Heredia i Quicios ha agafat avui el relleu de Miquel Carreras, qui es jubila després d'haver estat al capdavant de Salut a Girona des de l'any 2016.

Heredia és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Reus, amb especialització en Medicina Familiar i Comunitària per la Unitat Docent Girona-Hospital Dr. Josep Trueta; i graduat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A més, compta amb el Màster en Gestió d'Equips Sanitaris per la Universitat de Barcelona (UB).

El nou gerent i director ha compaginat la gestió amb l'assistència, desenvolupant tasques professionals en l'àmbit de l'atenció primària i de les urgències i emergències a diferents hospitals gironins. Des del 2018 fins ara ha estat director mèdic a la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. També ha compaginat aquestes activitats amb la docència universitària a la Universitat de Girona.

Durant les respectives trobades, la delegada del Govern, Laia Cañigueral, ha repassat amb els nous directors els temes i les actuacions més destacades en cada àmbit i els ha agraït "el compromís adquirit per treballar per les comarques gironines amb vocació de servei públic".

La delegada també ha felicitat el Dr. Miquel Carreras per la seva jubilació i li ha tramès l'agraïment de tot el consell de direcció de la Delegació del Govern a Girona per la seva gestió i tota la feina feta durant aquests anys al capdavant de Salut a Girona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13677 {"title":"La delegada del Govern a Girona es reuneix amb els nous directors dels Serveis Territorials d'Interior i Salut","published_date":"2023-11-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13677"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-11-02/13677-delegada-govern-girona-reuneix-nous-directors-serveis-territorials-interior-salut https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.