Arrenca oficialment el centenari Victòria dels Àngels amb un concert a la Universitat de Barcelona

Imagen del artículo Arrenca oficialment el centenari Victòria dels Àngels amb un concert a la Universitat de Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, assistirà al primer concert de l'Any Victòria dels Àngels, aquest dimecres, 1 de novembre, a les 19 hores, al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona Mozart, Schubert, Grieg, Puccini o Montsalvatge seran part del repertori que interpretaran la soprano Elena Copons, al costat de l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de becats de la Fundació Victòria dels Àngels, dirigits per Pedro Pardo

Aquest dimecres 1 de novembre, a les 19 hores, al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona tindrà lloc el concert que inicia el centenari de la soprano Victòria dels Àngels, un acte que suposarà el tret de sortida a les activitats dedicades a la seva figura, organitzades per la seva Fundació durant el 2023 i 2024. A la cita hi assistirà la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

La vetllada, d'una hora de durada, estarà protagonitzada per la soprano Elena Copons, al costat de l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels i el cor de becats de la Fundació dirigits per Pedro Pardo, que oferirà un repertori de peces clàssiques i populars d'autors com Mozart, Schubert, Grieg, Puccini o Montsalvatge. Un programa que repassa el repertori emblemàtic de Victòria dels Àngels.

La soprano Victòria dels Àngels (1923-2005), considerada una de les grans figures líriques del segle XX, es va guanyar el títol d'ambaixadora de la cultura catalana a través dels recitals que va oferir per tot el món, incloent-hi i recuperant sempre patrimoni musical nacional en els seus programes.

Victòria dels Àngels va néixer l'1 de novembre de 1923 a la Universitat de Barcelona, on el seu pare era bidell: la inauguració de l'Any del seu centenari tindrà lloc 100 anys després en el mateix lloc del seu naixement.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13645 {"title":"Arrenca oficialment el centenari Victòria dels Àngels amb un concert a la Universitat de Barcelona","published_date":"2023-10-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/31\/12\/33\/ce7d9534-2450-4adb-80da-c26b528cbb2b.png","id":"13645"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-31/13645-arrenca-oficialment-centenari-victoria-angels-concert-universitat-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.