Drets Socials analitzarà si el nou Model d'Inclusió presentat per l'Ajuntament de Lleida és compatible amb el conveni en vigor

Imagen del artículo Drets Socials analitzarà si el nou Model d'Inclusió presentat per l'Ajuntament de Lleida és compatible amb el conveni en vigor

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Campuzano i Larrosa s'han tornat a reunir avui després que al juliol el paer en cap anunciés al conseller la seva oposició al centre d'emergències residencials dissenyat per l'anterior equip de governCampuzano reitera la voluntat del Govern de respondre a les necessitats habitacionals de Lleida

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i el paer en cap de la Paeria de Lleida, Fèlix Larrosa i Piqué, s'han tornat a reunir avui a la seu del Departament de Drets Socials per abordar el futur del centre d'emergències residencials de Lleida. Després de la reunió del juliol en què Larrosa va anunciar a Campuzano el seu rebuig al projecte dissenyat per l'anterior equip de govern municipal, avui el paer en cap li ha presentat el nou Model d'Inclusió per a Lleida.

Campuzano ha reiterat a Larrosa el compromís del Govern de col·laborar amb la Paeria i amb el conjunt dels ajuntaments del país per tal d'atendre les necessitats dels transeünts i de les persones sense llar. Pel que fa a la proposta del nou projecte, el conseller Campuzano ha traslladat a Larrosa que caldrà analitzar si aquest és compatible amb el conveni en vigor. Així mateix, el conseller de Drets Socials ha expressat la convicció que seria bo que el projecte comptés amb el màxim suport polític i social de Lleida.

La col·laboració, signada a l'abril del 2021 pel llavors conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el llavors paer en cap de l'Ajuntament de Lleida, Miquel Pueyo i París, preveia una inversió del Govern de 4 milions d'euros per part dels departaments de Drets Socials, Empresa i Treball, Salut i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per a la construcció i posada en funcionament d'un edifici comunitari de múltiples usos que ha de servir per a l'allotjament temporal durant la campanya agrària, per a persones sense llar durant l'hivern i per a qualsevol altra emergència de la ciutat que requereixi un recurs habitacional, una demanda històrica a la ciutat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13625 {"title":"Drets Socials analitzarà si el nou Model d'Inclusió presentat per l'Ajuntament de Lleida és compatible amb el conveni en vigor","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/30\/20\/05\/85617309-062f-4f76-b964-63611f3efe1c.jpeg","id":"13625"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-30/13625-drets-socials-analitzara-nou-model-inclusio-presentat-ajuntament-lleida-compatible-conveni-vigor https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.