Avancen a bon ritme les obres del futur edifici modular de pediatria al costat del CAP Anoia

El nou edifici acollirà fins a 12 consultes de pediatria, vestíbul, banys, magatzem, espais interns i un pati A hores d'ara han acabat els fonaments i el proper mes de novembre es preveu la instal·lació dels plafons modularsLa previsió és que a principis de l'any que ve, el servei de pediatria que l'ICS té concentrat al CAP Vilanova es pugui traslladar a aquest nou edificiEl Servei Català de la Salut finança el projecte amb fons europeus i comporta una inversió de més d'un milió d'euros

Imagen del artículo Avancen a bon ritme les obres del futur edifici modular de pediatria al costat del CAP Anoia

Des de finals de setembre d'enguany es treballa al solar que hi ha al costat del CAP Anoia d'Igualada, al Passeig Mossèn Jacint Verdaguer, per construir el nou edifici modular que acollirà els serveis de pediatria de l'ICS que a hores d'ara es concentren al CAP de Vilanova del Camí. Els treballs avancen a bon ritme i en una setmana es preveu que comenci la fase més visible amb la instal·lació dels mòduls prefabricats que donaran forma a aquest nou espai.

Integrat amb el CAP Anoia

El nou edifici de pediatria tindrà una superfície construïda de 357,76 metres quadrats a més d'un recinte per a les unitats exteriors de les instal·lacions. El projecte contempla la urbanització de l'entorn més immediat de l'edifici: tant de la parcel·la amb la zona d'estacionament com de l'espai exterior enjardinat.

En total l'edifici de pediatria disposarà de dues grans àrees: una d'accés amb vestíbul, servei d'informació, bany, sala d'instal·lacions i magatzem i una segona àrea assistencial amb 12 sales de consulta pediàtrica, espais d'espera i un pati.

L'obra es va adjudicar aquest estiu i les màquines van començar a treballar en una primera fase a finals de setembre. A hores d'ara s'estan ultimant els fonaments i el proper mes de novembre es preveu el muntatge dels mòduls prefabricats amb la previsió que s'enllesteixi a finals d'aquest i es pugui posar en funcionament al gener del 2024.

Una inversió de més d'un milió d'euros

El Servei Català de la Salut finança aquestes obres amb fons europeus REACT per un importa d'1.002.890 euros. A aquesta quantitat cal sumar els 20.174 euros en concepte de direcció d'obres. Segons la gerent de la regió sanitària del Penedès del servei Català de la Salut, Irene Abad, "és una inversió important per a l'Anoia, ja que ens permet traslladar a Igualada el servei de pediatria que l'ICS ofereix en aquests moments al CAP de Vilanova del Camí".

L'Institut Català de la Salut és qui executa le sobres i qui n'acabarà fent ús i prestant servei. La gerent de l'ICS Catalunya Central, Núria Prat ha posat en valor la millora que comportarà aquest nou edifici. "Ens permetrà mantenir els professionals de pediatria treballant com un equip a Igualada, en un espai més nou i modern i permetent al CAP de Vilanova recuperar espais per a millorar l'activitat diària".


PER MÉS INFORMACIÓ - Departament de Salut - Comunicació

Montserrat Xixons - 617909418

Tel.93.510.61.95 | comunicacio.rscc@catsalut.cat

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13617 {"title":"Avancen a bon ritme les obres del futur edifici modular de pediatria al costat del CAP Anoia","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/30\/12\/54\/53c535c2-c752-437f-bc7f-869bb17e1ec2.JPG","id":"13617"} catalunya Manel Balcells Díaz,Salut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-30/13617-avancen-bon-ritme-obres-futur-edifici-modular-pediatria-costat-cap-anoia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.