El Govern finança la incorporació a les administracions locals de 130 professionals per oferir assessorament laboral personalitzat a joves

Imagen del artículo El Govern finança la incorporació a les administracions locals de 130 professionals per oferir assessorament laboral personalitzat a joves

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'executiu destina 17,1 milions d'euros per ajudar a les persones joves a prendre decisions formatives i professionals amb els majors coneixements possibles

El Departament d'Empresa i Treball, a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), finançarà la incorporació a les administracions locals de 130 professionals de suport a les polítiques d'ocupació juvenil. Aquests professionals, que s'integraran en els equips d'ajuntaments i consells comarcals, oferiran atenció i assessorament personalitat en matèria laboral a les persones joves.

El pressupost d'aquesta iniciativa, que forma part de l'Estratègia d'Ocupació Juvenil de Catalunya aprovada recentment pel SOC, és de 17,1 milions d'euros provinents del Fons Social Europeu. Els professionals contractats ajudaran les persones joves a prendre decisions formatives i professionals amb la major informació i coneixement possibles. També es promourà la coordinació entre tots els organismes implicats en les polítiques juvenils per garantir que els joves es mantenen en el sistema formatiu o bé es reincorporin si l'han deixat o es detecta risc d'abandonament escolar.

L'Estratègia d'Ocupació Juvenil de Catalunya també fixa com a objectiu estratègic garantir als i les joves un servei d'atenció integral que faciliti la transició professional i laboral i que sigui estable. Per aquesta raó, atenent a una reivindicació del món local, es garanteix l'estabilitat per 3 anys del personal que s'incorporarà. D'aquesta manera s'avança en la creació d'uns espais d'orientació permanents format per professionals amb coneixement del territori i amb experiència en el col·lectiu jove.

Els ajuntaments i consells comarcals interessats en incorporar aquest professionals de suport a l'ocupació juvenil han d'enviar les seves sol·licituds fins el proper 5 de novembre.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13613 {"title":"El Govern finança la incorporació a les administracions locals de 130 professionals per oferir assessorament laboral personalitzat a joves","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/30\/11\/50\/684cf6d2-e47a-4ecb-ba38-acdabf5b450d.jpg","id":"13613"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-30/13613-govern-financa-incorporacio-administracions-locals-130-professionals-oferir-assessorament-laboral-personalitzat-joves https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.