L'empresa catalana Altero Recycling Machinery introdueix la seva maquinària de reciclatge de plàstic a Austràlia

Imagen del artículo L'empresa catalana Altero Recycling Machinery introdueix la seva maquinària de reciclatge de plàstic a Austràlia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La companyia ha tancat un acord amb un distribuïdor per començar a exportar al mercat australià i neozelandès aquest 2023, coincidint amb un canvi en la regulació del sector dels residus
  2. Per a aquest projecte d'expansió internacional, l'empresa ha comptat amb el suport d'ACCIÓ per mitjà de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions a Sydney
  3. Altero, amb seu a Sentmenat i fundada el 2018, ha començat recentment la seva internacionalització en diferents països d'Europa, Amèrica, l'Àfrica i l'Àsia

  4. L'empresa catalana Altero Recycling Machinery (Sentmenat, Vallès Occidental) ha començat a exportar la seva maquinària per al reciclatge de plàstic a Austràlia. La companyia ha tancat un acord amb un distribuïdor aquest 2023 que també els donarà accés al mercat de Nova Zelanda, amb l'objectiu d'introduir-hi la seva maquinària especialitzada i intel·ligent, basada en l'eficiència energètica i la indústria 4.0.

    Per aquest projecte d'expansió internacional, l'empresa ha comptat amb el suport del Govern a través d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball, per mitjà de l'Oficina Exterior de Comerç i d'Inversions a Sydney.

    Altero s'especialitza en la fabricació de maquinària per al reciclatge de plàstic, que dirigeix tant a empreses gestores de residus com a productors, així com a l'administració pública. La companyia ofereix igualment serveis d'assessorament i consultoria perquè les empreses generin menys residus i puguin reaprofitar aquells que ja han creat, amb l'objectiu de contribuir a l'economia circular. L'interès d'Altero en el mercat australià coincideix amb un canvi en la regulació del reciclatge dels residus en aquest país, que l'empresa creu que els ofereix oportunitats de creixement.

    D'acord amb el director de vendes d'Altero, Marc Costa Dalmau, "si bé a Europa fa anys que hi ha una consciència sobre la importància de la sostenibilitat i de la necessitat de reciclar, a Austràlia fins al 2018 la seva gestió dels residus era pràcticament nul·la, però en aquests últims temps el mercat s'hi ha començat a interessar"."Vam detectar que, com que el país no tenia experiència sòlida en la gestió dels residus plàstics, teníem una oportunitat per presentar-hi la nostra maquinària i experiència, perquè no hi trobàvem pràcticament competidors, i per això hem decidit apostar-hi", destaca Costa.

    El responsable de vendes d'Altero subratlla que el mercat australià "valora molt el coneixement i l'experiència europea, en un moment crucial en què la demanda interna està creixent i necessiten donar-hi resposta"."Per introduir-nos a Austràlia ens ha ajudat molt comptar amb el suport d'ACCIÓ sobre el terreny perquè ens va permetre fer un primer estudi de mercat i conèixer en profunditat el país", assegura.

    Fundada el 2018, Altero Recycling Machinery disposa actualment d'una plantilla d'una dotzena de treballadors. Inicialment, la companyia se centrava en el mercat estatal, però en els últims anys ha iniciat el seu procés d'expansió internacional i ja està treballant en diversos països europeus i africans, així com a Mèxic, l'Argentina i el Perú.



    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________


    Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

    Facebook @acciocat

    Linkedin ACCIÓ

    Youtube ACCIÓ

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13605 {"title":"L'empresa catalana Altero Recycling Machinery introdueix la seva maquinària de reciclatge de plàstic a Austràlia","published_date":"2023-10-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/27\/14\/51\/57530fa2-76ae-4fc2-a43e-179a4e33d480.jpg","id":"13605"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-29/13605-empresa-catalana-altero-recycling-machinery-introdueix-maquinaria-reciclatge-plastic-australia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.