La Generalitat engega un procés participatiu per a la transformació del Portal Jurídic de Catalunya i el DOGC

Operadors jurídics, documentalistes, tècnics de l'administració pública i ciutadania estan convidats a aportar el seu coneixement per millorar aquestes webs

Imagen del artículo La Generalitat engega un procés participatiu per a la transformació del Portal Jurídic de Catalunya i el DOGC

En un esforç per millorar els portals jurídics públics catalans, la Generalitat de Catalunya ha iniciat una sèrie de sessions amb els diferents sectors afectats (operadors jurídics, documentalistes, tècnics d'administració pública i ciutadania) perquè puguin aportar la seva opinió i experiència en el projecte de transformació del Portal Jurídic de Catalunya i el web del DOGC. L'objectiu és que aquests serveis puguin respondre de forma més eficient, rigorosa i actualitzada a les seves necessitats. Aquestes sessions són un espai de trobada on poder exposar les dubtes, suggeriments, requisits i oportunitats en clau de la millora dels portals.

Aquesta setmana s'ha celebrat a la seu del Consell de l'Advocacia Catalana una sessió d'enfocament (grup focal) del Projecte de Transformació del PJC i del PDOGC liderat per l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions. La sessió va comptar amb la participació de documentalistes i advocats vinculats al Consell, entre ells els degans responsables de les comissions de Tecnologies i Llengua, respectivament.

Així mateix, la participació del personal de l'Administració de la Generalitat en la definició del projecte està essent molt intensa i transversal. També aquesta setmana, s'ha celebrat una sessió telemàtica d'enfocament del projecte amb documentalistes (bibliotecaris i arxivers) del Departament de Justícia. Prèviament, la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana (DGSDEC) va impulsar un procés participatiu telemàtic amb personal de les assessories jurídiques i àrees de difusió de diferents departaments de la Generalitat.

El procés també s'ha obert a la participació de la ciutadania a través dels espais d'experiència ciutadana impulsats i gestionats per la DGSDEC.

Les conclusions i idees que abstretes d'aquestes accions participatives s'integraran en un document de resultats perquè es prenguin en consideració en la fase de disseny del projecte de Transformació de Portals DOGC i Jurídic de Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13586 {"title":"La Generalitat engega un procés participatiu per a la transformació del Portal Jurídic de Catalunya i el DOGC","published_date":"2023-10-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/27\/12\/46\/96f6d9a4-7048-46a6-9fc2-7b8669fd5b11.jpg","id":"13586"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-27/13586-generalitat-engega-proces-participatiu-transformacio-portal-juridic-catalunya-dogc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.