Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones que venien en tres domicilis de Barcelona objectes que provenien de robatoris

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones que venien en tres domicilis de Barcelona objectes que provenien de robatoris

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

. Els quatre detinguts rebien objectes sostrets per part de delinqüents multireincidents i posteriorment els revenien.Venien documentació sostreta a altres delinqüents que la compraven per fer activitats il·lícites..En l'entrada i escorcoll als diferents domicilis dels detinguts es van trobar objectes com telèfons mòbils, tauletes, ordinadors portàtils, joies, documentació i més de 17.000 euros

Agents del cos de Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació, del Grup Titani i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona van desarticular el matí del 19 d'octubre, un grup criminal especialitzat en sostreure objectes, especialment dispositius electrònics i joies, per després vendre'ls en diferents punts de compra. Van detenir tres homes, de 19, 31 i 34 anys, i una dona de 28.

Fruit d'una recopilació d'informació amb la que es va detectar que hi havia diversos domicilis al districte de Ciutat Vella de Barcelona que es feien servir com a punts de compra-venda d'objectes sostrets, en concret material electrònic i joies, la Unitat d'Investigació de Ciutat Vella va iniciar una investigació el passat 15 de juliol.

Juntament amb agents del Grup Titani i de la Unitat de Seguretat Ciutadana del mateix districte, van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments durant uns mesos, per poder comprovar els possibles fets il·lícits.

Els investigats formaven part d'un grup criminal d'un total de sis persones que es dedicava a rebre objectes sostrets que persones multireincidents els hi entregaven. Guardaven tots aquests objectes en un mateix domicili i posteriorment els venien. Aquesta activitat delictiva els permetia obtenir un gran rendiment econòmic. També venien una gran varietat de documentació sostreta ja que altres delinqüents la compraven per desenvolupar les seves activitats il·lícites.

Un cop els investigadors van corroborar que es produïen aquests fets delictius i que hi havia tres domicilis d'interès per a la investigació, van demanar al Jutjat d'Instrucció número 4 de Barcelona, coneixedor de la causa, un manament d'entrada i perquisició a aquests domicilis.

A primera hora del 19 d'octubre, agents de la Unitat d'Investigació de Ciutat Vella de Barcelona, van fer, juntament amb efectius del Grup Titani, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Unitat Canina, un dispositiu d'entrada i registre a tres domicilis on van detenir els quatre autors i intervenir objectes relacionats amb el fet delictiu, concretament; telèfons mòbils, tauletes electròniques, ordinadors portàtils, joies i rellotges, diversa documentació, més de 17.000 euros en efectiu i una arma de foc simulada.

Quatre integrants d'aquest grup criminal, van ser detinguts per un delicte de pertinença a grup criminal i per un delicte de receptació. Els investigadors segueixen fent gestions per localitzar els altres dos integrants.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció número 4 de Barcelona el 20 d'octubre.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 27 d'octubre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13581 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen quatre persones que venien en tres domicilis de Barcelona objectes que provenien de robatoris","published_date":"2023-10-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/27\/10\/50\/049058bb-3baa-40d6-bd15-6b8515985050.jpeg","id":"13581"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-27/13581-mossos-esquadra-detenen-quatre-persones-venien-tres-domicilis-barcelona-objectes-provenien-robatoris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.