Finalitzen les obres de millora superficial del ferm de la carretera GI-643 de Torroella de Montgrí a Parlavà

El Departament de Territori ha finalitzat els treballs, que han comptat amb un pressupost de 160.931 € Les obres es van iniciar el 10 d'octubre i han acabat avui

Imagen del artículo Finalitzen les obres de millora superficial del ferm de la carretera GI-643 de Torroella de Montgrí a Parlavà

El Departament de Territori, dins del seu contracte d'Execució d'operacions de conservació de ferms als trams de carretera adscrits lots 4 àmbit de Girona, Vidreres i Bianya (PTOP-2018-938) dotat amb 23,5 M€ per al manteniment de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Girona, ha finalitzat els treballs de millora superficial del ferm de la carretera Gi-643 de Torroella de Montgrí a Parlavà, des del punt quilomètric 0+00 (Rotonda de sortida de Torroella de Montgrí) fins al 7+000 (a l'entrada de Parlavà).

En concret, les obres han consistit en la reposició amb dues noves capes de microaglomerat en fredes a tota la carretera. I s'ha dut a terme la reposició de la senyalització horitzontal de tota la carretera Gi-643.

Durant aquest temps, la circulació del trànsit a la via ha quedat afectada per talls intermitents del carril en el que es realitzaven les reparacions del ferm. En tot moment s'ha pogut seguir circulant per la via amb una afecció mínima, amb talls de 5 a 10 minuts pel tall d'un carril de circulació en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13580 {"title":"Finalitzen les obres de millora superficial del ferm de la carretera GI-643 de Torroella de Montgrí a Parlavà","published_date":"2023-10-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/26\/13\/27\/929ed36f-c343-4ae3-93b8-05e2eabe3668.jpg","id":"13580"} catalunya Delegació a Girona,Laia Cañigueral i Olivé https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-27/13580-finalitzen-obres-millora-superficial-ferm-carretera-gi-643-torroella-montgri-parlava https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.