El president Aragonès demana "eliminar el dèficit fiscal, millorar la mobilitat i posar en mans de la ciutadania totes les eines per construir un futur de prosperitat i llibertat"

El cap de l'Executiu insta a "corregir el drenatge sobre la nostra economia i sobre el nostre estat del benestar"Encapçala la 28a Nit de l'Empresa de Cecot a Sant Cugat del Vallès

Imagen del artículo El president Aragonès demana eliminar el dèficit fiscal, millorar la mobilitat i posar en mans de la ciutadania totes les eines per construir un futur de prosperitat i llibertat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha encapçalat aquesta nit la 28a Nit de l'Empresa, que organitza la patronal Cecot i que en aquesta edició s'ha celebrat al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès. El cap de l'Executiu ha aprofitat la seva presència a l'acte per exigir "eliminar el dèficit fiscal, millorar la mobilitat i posar en mans de la ciutadania totes les eines per construir un futur de prosperitat i de llibertat". En concret, el cap de l'Executiu ha recordat que Catalunya pateix un "drenatge" de 22.000 milions l'any "sobre la nostra economia i sobre el nostre estat del benestar" que, tal i com ha afirmat "cal corregir" perquè "perjudica a la ciutadania i perjudica la nostra competitivitat".

De totes maneres, el president de la Generalitat ha recordat que "Catalunya té tot el futur per endavant, és a les nostres mans" i ha instat a alliberar el país de "les limitacions que avui ens impedeixen aprofitar tot el nostre potencial". En aquest sentit, ha posat com a exemple les empreses guardonades per la Cecot en el marc de la 28a Nit de l'Empresa que són "exemple de perseverança i resiliència". "Gràcies per fer avançar Catalunya, gràcies per fer de Catalunya un país més just, més pròsper, més sostenible, que tingui les bases per ser lliure", ha afegit.

Imagen del artículo El president Aragonès demana eliminar el dèficit fiscal, millorar la mobilitat i posar en mans de la ciutadania totes les eines per construir un futur de prosperitat i llibertat

El president Aragonès ha subratllat també durant l'acte que "tots els indicadors econòmics, malgrat l'alentiment de l'economia a escala global, ens conviden a creure en nosaltres mateixos" tot recordant que "avui, hi ha més gent que mai treballant a Catalunya". Concretament, Catalunya té més població activa que mai, i la taxa d'atur més baixa en un tercer trimestre des del 2007. Avui hi ha 3.716.400 persones treballant, 156.500 més que fa un any. I pel que fa a l'atur, hi ha 19.800 persones en situació d'atur menys que fa un any. En paraules del cap de l'Executiu, "estem liderant la creació d'ocupació".

Durant l'acte, el president de la Generalitat ha fet lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial. Per part del Govern, també hi han assistit el conseller conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena Garcia; i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano Canadès.





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13576 {"title":"El president Aragonès demana \"eliminar el dèficit fiscal, millorar la mobilitat i posar en mans de la ciutadania totes les eines per construir un futur de prosperitat i llibertat\"","published_date":"2023-10-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/26\/22\/57\/4a3943a8-62bd-4e2a-a185-7ea4a8319375.jpeg","id":"13576"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-26/13576-president-aragones-demana-eliminar-deficit-fiscal-millorar-mobilitat-posar-mans-ciutadania-eines-construir-futur-prosperitat-llibertat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.