Gualba vol impulsar un catàleg de masies per protegir el patrimoni municipal

El delegat Joan Borràs ha visitat Gualba i s'ha reunit amb l'alcaldessa del municipi vallesà, Olga HernáizDurant la trobada s'han tractat qüestions relacionades amb la sequera i el patrimoni local

Imagen del artículo Gualba vol impulsar un catàleg de masies per protegir el patrimoni municipal


El delegat del Govern de la Generalitat de Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l'Ajuntament de Gualba (Vallès Oriental), aquest dimecres, 25 d'octubre. Borràs s'ha reunit amb l'alcaldessa, Olga Hernáiz, per abordar qüestions relacionades amb la sequera i el patrimoni local.

Durant la trobada s'ha incidit en l'impacte de la sequera al municipi, que aquest estiu ha patit per la baixa acumulació d'aigua al pantà de Santa Fe de Montseny. En aquest àmbit, el delegat Joan Borràs ha recollit l'interès de l'alcaldessa per desenvolupar un projecte de millora del clavegueram i per la sol·licitud de subvenció per fer-ho efectiu.

Per una altra banda, s'han tractat altres projectes interessants per al futur de Gualba com la redacció del catàleg de masies per protegir el patrimoni del municipi. Gualba compta amb nombroses masies construïdes en diferents èpoques de la història i presents al centre urbà i al parc natural del Montseny.

En aquesta visita al municipi vallesà, el delegat també ha signat el llibre d'honor i s'ha compromès a traslladar les peticions del consistori als diferents departaments de la Generalitat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13554 {"title":"Gualba vol impulsar un catàleg de masies per protegir el patrimoni municipal","published_date":"2023-10-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/25\/13\/17\/1c46dd60-6d1a-4873-9b9e-358a811b9a2c.jpeg","id":"13554"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-25/13554-gualba-vol-impulsar-cataleg-masies-protegir-patrimoni-municipal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.