L'APDCAT participa amb més d'un centenar d'autoritats d'arreu del món a la 45a Assemblea Global de Privacitat

Imagen del artículo L'APDCAT participa amb més d'un centenar d'autoritats d'arreu del món a la 45a Assemblea Global de Privacitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) ha participat del 15 al 20 d'octubre a la 45a edició de l'Assemblea Global de Privacitat (GPA), juntament amb més d'un centenar d'autoritats i organitzacions internacionals vinculades a la protecció de la privacitat. La cita ha servit per compartir coneixements i experiències i analitzar les diferències en la regulació de la protecció de la privacitat en diferents regions d'arreu del món, així com debatre sobre els riscos de nous desenvolupaments tecnològics i de l'ús accelerat de tecnologies com la intel·ligència artificial, la programació algorítmica, la presa de decisions automatitzades o la cadena de blocs (blockchain).

En el marc de la trobada, que ha tingut lloc a les Bermudes, les autoritats participants han subscrit diverses resolucions per mostrar el seu compromís en diferents aspectes, com ara la privacitat en els sistemes d'intel·ligència artificial generativa, intel·ligència artificial i ocupació, l'adopció d'estàndards de protecció de dades per garantir alts nivells de protecció de dades i privacitat a tot el món i, també, la protecció de dades en l'àmbit de la salut i la investigació.

Durant la celebració de l'esdeveniment, la directora de l'APDCAT, Meritxell Borràs, i el cap de l'Assessoria Jurídica, Xavier Urios, han mantingut trobades amb representants d'altres organitzacions internacionals de protecció de dades, com ara la relatora especial de Nacions Unides en matèria de Privacitat pel Consell de Drets Humans, Ana Brian Nougrères; la comissionada de Protecció de Dades de Portugal, Paula Meira, la comissionada de l'Institut Nacional de Transparència, Accés a la informació i Protecció de dades de Mèxic (INAI), Josefina Román Vergara; el CEO del Future of Privacy Forum, Jules Polonetsky, i la vicepresidenta de Privacitat Global Gabriela Zanfir-Fortuna. També amb els representants de les autoritats de Bermuda, Alexandre White, i d'Argentina, Beatriz Anchorena.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13522 {"title":"L'APDCAT participa amb més d'un centenar d'autoritats d'arreu del món a la 45a Assemblea Global de Privacitat","published_date":"2023-10-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/apdcat.gencat.cat\/web\/.content\/04-actualitat\/noticies\/imatges\/gpa23b.jpg_1909735862.jpg","id":"13522"} catalunya Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-24/13522-apdcat-participa-mes-centenar-autoritats-arreu-mon-45a-assemblea-global-privacitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.