Jornada "L'ATC: novetats i reptes de futur"

23/10/2023

La Jornada "L'ATC: novetats i reptes de futur" ha tingut lloc el 23 d'octubre a la seu del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, amb la participació de la secretària d'Hisenda, Marta Espasa, i el director de l'Agència Tributària de Catalunya, Eduard Vilà.

En aquesta jornada, l'ATC ha presentat al col·lectiu de gestors tributaris les novetats i els projectes que té actualment en curs. En concret, dins el marc d'evolució i millora contínua en què l'Agència basa la seva actuació, la temàtica s'ha centrat en els projectes en àmbits clau com el de l'atenció a la ciutadania i el de les millores organitzatives en relació amb els col·lectius professionals.

S'han avançat, també, els reptes que l'Agència es proposa assolir a mitjà termini, amb transcendència per al col·lectiu dels intermediaris tributaris.

Conscient de la importància que té la figura de l'intermediari fiscal com a punt de relació entre els contribuents i l'Administració, l'ATC considera fonamental impulsar la col·laboració i la relació amb els intermediaris tributaris, les associacions i els col·legis professionals, per fomentar les bones pràctiques, facilitar el compliment de les obligacions tributàries als contribuents i garantir-los l'exercici dels drets.

Així mateix, a la Jornada també s'ha posat en valor que la col·laboració amb els col·lectius que integren l'ecosistema tributari, entre els quals destaquen els intermediaris i els gestors, és un puntal imprescindible per esdevenir una administració prestadora de serveis de qualitat i oberta a la ciutadania i als professionals.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13513 {"title":"Jornada \"L'ATC: novetats i reptes de futur\"","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13513"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-23/13513-jornada-atc-novetats-reptes-futur https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.