Pere Aragonès: "El Museu Casteller és una excel·lent oportunitat per tornar a posar de relleu els valors dels castells"

El cap de l'Executiu ha inaugurat a Valls el Món Casteller - Museu Casteller de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat aquest vespre a Valls el Món Casteller - Museu Casteller de Catalunya, en un acte en el qual ha posat en valor el que representen els castells. "És una excel·lent oportunitat per tornar a posar de relleu els valors del món casteller del nostre país", ha remarcat.

Imagen del artículo Pere Aragonès: El Museu Casteller és una excel·lent oportunitat per tornar a posar de relleu els valors dels castells

En l'acte, que s'ha iniciat a la plaça del Blat d'aquest municipi, hi han participat una seixantena de colles castelleres. S'hi ha fet un espectacle de dansa vertical a càrrec de la Companyia Berta Baliu i una actuació de la Muixeranga d'Algemesí. A continuació, Pere Aragonès i la resta d'autoritats han visitat el nou museu.

Pere Aragonès ha agraït a totes les institucions i entitats que han fet possible aquest nou museu que, ha dit, "serà una porta oberta, una oportunitat per fer un reconeixement als castellers i castelleres d'arreu del nostre país, a totes les colles, i fer servir aquest bagatge per projectar-ho cap al futur".

Per al cap de l'Executiu, els castells "són la millor metàfora del que pot aspirar un país: que tots, des del nostre lloc, fem tot el possible perquè el més petit, la més petita de totes, pugui arribar al més amunt".



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13498 {"title":"Pere Aragonès: \"El Museu Casteller és una excel·lent oportunitat per tornar a posar de relleu els valors dels castells\"","published_date":"2023-10-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/22\/22\/18\/026a725b-0cad-4f43-9123-00ed9ed5d254.jpg","id":"13498"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-22/13498-pere-aragones-museu-casteller-excel-lent-oportunitat-tornar-posar-relleu-valors-castells https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.