La rehabilitació de la masia de Can Monmany centra la jornada de treball del delegat Borràs a Valldoreix

El Delegat del govern de la Generalitat a Barcelona visita Valldoreix per apropar-se a la realitat de les EMDLa trobada s'emmarca en una jornada de treball del delegat Joan Borràs a les EMD de la demarcació: Valldoreix i Bellaterra

Imagen del artículo La rehabilitació de la masia de Can Monmany centra la jornada de treball del delegat Borràs a Valldoreix


El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, aquest divendres 20 d'octubre. Borràs ha recorregut diferents indrets de la vila i ha recollit les peticions del president de l'EMD, Juanjo Cortés. Les qüestions urbanístiques, de medi ambient i l'accés a les subvencions han estat els temes centrals de la trobada.

La visita ha començat amb una recepció a la Casa de la Vila de Valldoreix on Joan Borràs ha signat el llibre d'honor de l'EMD, acompanyat del president de l'EMD, Juanjo Cortés, els vocals de l'equip de govern, Susanna Casta, Ramón Segura i Xavier Humet i els vocals de Junts per Valldoreix Adrian van der Hoeven i Lluïsa Muñoz. Cortés ha obsequiat el delegat, entre altres objectes representatius de la vila, amb una fotografia de la placa de carrer de l'avinguda Joan Borràs -un dels impulsors de l'organització urbanística de Valldoreix-, amb qui el delegat curiosament comparteix nom i cognom.

La visita del delegat del Govern a Valldoreix s'ha caracteritzat per la sensibilitat mostrada per Borràs vers el paper que desenvolupen l'EMD de Valldoreix i el conjunt de les EMD catalanes en l'ecosistema municipal de Catalunya. "Hem considerat important incorporar les EMD a les jornades de treball que fem amb els Ajuntaments perquè ens interessa conèixer les seves necessitats", ha destacat Joan Borràs.

La trobada ha servit perquè el delegat reculli les inquietuds de l'equip de govern valldoreixenc en referència a qüestions d'urbanisme, medi ambient i mobilitat. Així, s'han posat sobre la taula temes com el finançament de la rehabilitació de la Masia de Can Monmany i la necessitat que les EMD siguin reconegudes a l'hora de demanar subvencions a ens supramunicipals. "Treballarem per veure com la Generalitat pot ajudar a tirar endavant aquests temes", ha assenyalat el delegat, qui s'ha compromès a treballar conjuntament amb els diferents departaments de la Generalitat per millorar l'accés de les EMD a subvencions i línies d'ajuts.

Durant la jornada, Borràs ha visitat la masia de Can Monmany i la zona de Can Cadena i l'estació. La visita institucional ha finalitzat a la plaça de Can Cadena, on el president de l'EMD ha explicat al delegat el projecte d'urbanització de l'aparcament ubicat al costat de la plaça. El govern de l'EMD té previst modificar el projecte per tal d'implementar millores als accessos i criteris mediambientals.

La visita a Valldoreix s'ha emmarcat en una jornada de treball en la qual el delegat també ha visitat Bellaterra i s'ha reunit amb el president de l'EMD, Josep Maria Riba.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13487 {"title":"La rehabilitació de la masia de Can Monmany centra la jornada de treball del delegat Borràs a Valldoreix","published_date":"2023-10-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/20\/20\/52\/a56eb200-0547-4856-9ee8-9891ddc3edba.JPG","id":"13487"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-20/13487-rehabilitacio-masia-can-monmany-centra-jornada-treball-delegat-borras-valldoreix https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.