El Departament de Drets Socials i l'Ajuntament de Badalona avancen per a reactivar el Consorci Badalona Sud

El conseller Carles Campuzano i l'alcalde García Albiol acorden continuar avançant per tal de dur a terme el Pla d'integració i transformació del barri de Sant Roc i el seu entorn

Imagen del artículo El Departament de Drets Socials i l'Ajuntament de Badalona avancen per a reactivar el Consorci Badalona Sud

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s'han reunit aquesta tarda a la seu del Departament i han acordat continuar treballant per a poder reactivar el Consorci Badalona Sud i signar el corresponent acord en les properes setmanes.

Amb la voluntat ja manifestada en la primera trobada mantinguda durant el juny d'enguany, durant la reunió ambdues parts han constatat que els treballs realitats des d'aleshores van avançant positivament per assolir l'objectiu de formalitzar la reactivació definitiva del Consorci. En aquest sentit també es podrà implementar el Pla d'integració i transformació del barri de Sant Roc i del seu entorn amb actuacions socials, laborals, culturals, educatives, sanitàries i de seguretat a favor de la població resident al sector d'actuació. També actuacions en el parc d'habitatges i d'execució dels equipaments socials, culturals, educatius, sanitaris i esportius així com d'altres adreçades al seu desenvolupament econòmic.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13486 {"title":"El Departament de Drets Socials i l'Ajuntament de Badalona avancen per a reactivar el Consorci Badalona Sud","published_date":"2023-10-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/20\/17\/42\/0762921e-1720-45bf-9eea-4eb57f579c50.jpeg","id":"13486"} catalunya Carles Campuzano Canadés,Drets Socials https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-20/13486-departament-drets-socials-ajuntament-badalona-avancen-reactivar-consorci-badalona-sud https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.