President Aragonès: "Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa"

El cap de l'Executiu ha inaugurat el nou Oracle Health Support Hub i ha celebrat el compromís d'aquesta empresa amb Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha inaugurat avui el nou Oracle Health Support Hub, dedicat a la digitalització en l'àmbit de la salut. El cap del Govern ha celebrat "el compromís d'Oracle amb Catalunya amb l'anunci d'aquest nou centre", que, ha dit "contribuirà a obrir noves oportunitats de col·laboració i de benestar i prosperitat per a tota la ciutadania". "Ens enorgulleix que Catalunya sigui un des ecosistemes més dinàmics i amb més potencial en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa", ha remarcat.

Imagen del artículo President Aragonès: Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa

En aquest sentit, Pere Aragonès ha fet notar que, segons el rànquing d'innovació elaborat per la Comissió Europea, "en els darrers dos anys Catalunya ha escalat fins a 27 posicions, una dimensió de canvi absolutament extraordinària, que de fet només en el 2% de territoris de la UE ha estat possible". I ha afegit que això és així perquè "hi ha una millora molt significativa en inversions empresarials, com la d'Oracle", i perquè "hi ha una major inversió pública, com la que portem a terme des del Govern de Catalunya, en l'àmbit de formació i recerca i en l'acompanyament empresarial".

El cap de l'Executiu també ha posat de relleu que "la digitalització de la societat és una aposta estratègica que tenim com a país, també en el camp de les ciències de la salut i en tot l'àmbit dels serveis públics de salut". I ha afegit que això representa noves oportunitats que "contribueixen a millorar la qualitat de l'assistència sanitària a la ciutadania de Catalunya". "Noves oportunitats com els 60 nous llocs de feina d'alt nivell que incorporarà", ha conclòs.

Imagen del artículo President Aragonès: Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa

Amb el nou Oracle Health Support Hub, aquesta companyia podrà atendre millor les necessitats dels seus clients europeus en la modernització dels seus sistemes sanitaris per ajudar a millorar els resultats i l'atenció als pacients. Els més de 60 professionals que hi treballaran se centraran en orientar els clients en el disseny dels seus sistemes, ajudaran a prevenir incidències i reduir el temps de recuperació. En l'acte inaugural també ha intervingut elvicepresident i director general global de la Divisió de Salut d'Oracle, Travis Dalton.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13479 {"title":"President Aragonès: \"Ens enorgulleix que Catalunya sigui un dels ecosistemes més dinàmics en recerca, innovació i tecnologia en l'àmbit de salut d'Europa\"","published_date":"2023-10-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/20\/15\/22\/65629786-68b1-4bd9-bd86-49b643e21451.jpg","id":"13479"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-20/13479-president-aragones-ens-enorgulleix-catalunya-sigui-ecosistemes-mes-dinamics-recerca-innovacio-tecnologia-ambit-salut-europa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.