Protecció Civil desactiva l'alerta per fortes ventades sense incidències significatives

Imagen del artículo Protecció Civil desactiva l'alerta per fortes ventades sense incidències significatives

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 144 trucades, sobretot per vent a les comarques del litoral central
  2. Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest migdia l'ALERTA del pla VENTCAT un cop el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha fonat per finalitzat l'episodi de fort vent que va començar ahir i que s'ha mantingut fins avui al migdia, sense registrar incidències importants.

    El vent s'ha mantingut tot el matí de divendres, amb alguns cops forts les darreres hores com els 104,4 km/h a Puig Sesolles; 90 a Portbou; 68,4 a Muntanyola; o 63,7 a Santa Coloma de Farners. A partir de la tarda l'episodi anirà reduint afectació i intensitat.

    El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins al migdia 144 trucades per l'episodi de pluja, vent i mala mar. El gruix principal de trucades (un 52%) ha estat per incidències relacionades amb el fort vent (riscos estructurals), i especialment a les comarques del Barcelonès (46), Maresme (21) i Gironès (9).

    El Cos de Bombers de la Generalitat ha rebut una vuitantena d'avisos per serveis relacionats amb el temporal de vent, pluja i onatge, principalment per arbres i branques caigudes a la via pública, despreniments i cables que espetegaven. Cap dels serveis ha provocat cap dany rellevant.

    Els avisos s'han centrat, principalment, durant la nit i matinada a la Regió d'Emergències Metropolitana Nord, amb un total de 27 avisos des de l'inici de l'episodi, i a la de Girona, amb 25.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13478 {"title":"Protecció Civil desactiva l'alerta per fortes ventades sense incidències significatives","published_date":"2023-10-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/20\/15\/43\/428defbb-b626-4f8e-8dd3-470c1d0b2c62.png","id":"13478"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-20/13478-proteccio-civil-desactiva-alerta-fortes-ventades-sense-incidencies-significatives https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.