Ferrocarrils i el Liceu renoven l'acord per promoure l'accés a la cultura amb transport públic sostenible

L'acord forma part de la política de Ferrocarrils de promoció de l'oci, l'esport i la cultura del territori i l'accés a aquesta a través d'un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril

Imagen del artículo Ferrocarrils i el Liceu renoven l'acord per promoure l'accés a la cultura amb transport públic sostenible


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació del Gran Teatre del Liceu han renovat el conveni de col·laboració per a la cessió mútua d'espais per a la promoció i difusió de la cultura. El president d'FGC, Toni Segarra i Barreto, i el director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Valentí Oviedo i Cornejo, han signat aquest matí la renovació de l'acord que regula les condicions de cessió d'espais de comunicació i promoció a la línia Barcelona-Vallès i a l'interior del Liceu en el marc de la promoció de la cultura i l'oci al territori, incorporant l'accés de les persones a aquests esdeveniments a través d'un mitjà de transport públic sostenible com és el ferrocarril.

A l'acte de signatura també hi han participat el president de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany Mas, i la directora de Patrocini, mecenatge i esdeveniments, Helena Roca Sagarra.

L'acord que s'ha renovat avui forma part de la política de Ferrocarrils de promoció de l'oci, l'esport i la cultura del territori, que en tots els casos incorpora l'accés de la ciutadania a aquests esdeveniments a través del ferrocarril.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13465 {"title":"Ferrocarrils i el Liceu renoven l'acord per promoure l'accés a la cultura amb transport públic sostenible","published_date":"2023-10-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/19\/16\/22\/5091bab9-ab72-4f03-b195-1e256374cca6.jpg","id":"13465"} catalunya Ferrocarrils,Toni Segarra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-19/13465-ferrocarrils-liceu-renoven-acord-promoure-acces-cultura-transport-public-sostenible https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.