Joves amb ganes de mudar-se a un futur millor

Imagen del artículo Joves amb ganes de mudar-se  a un futur millor

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Com serà la realitat dels joves el 2030? Una qüestió difícil de respondre davant la situació actual: segons dades de l'ONG "Ayuda en Acción", dos de cada tres joves viuen amb els seus pares, i tot indica que pel 2030 aquest percentatge creixerà. 

Però, sabem realment com viuen? IKEA i "Ayuda en Acción" volen ensenyar a la Barcelona Design Week la realitat del jovent de l'estat amb l'exposició "Joves amb ganes de mudar-se a un futur millor", que acull el Jardí de Palau Robert.

A través dels ulls de la fotògrafa humanista Cristina García Rodera, una de les fotògrafes més destacades d'Espanya i referent pel que fa al reportatge fotogràfic documental, quatre joves de diferents localitats ens mostren la seva llar i la seva vida.

A més, per ser agents del canvi i contribuir a que la joventut pugui tenir un futur millor, totes dues entitats portaran a terme un procés de designthinking amb joves i experts per dissenyar el que seran les Llars Impuls: noves llars pensades perquè el jovent pugui emancipar-se, realitzar-se i viure.

Aquesta exposició, organitzada per IKEA i "Ayuda en Acción" amb la col·laboració de Palau Robert, forma part del programa del 200 Aniversari del Passeig de Gràcia i de la Barcelona Design Week.

L'accés a la mostra és lliure i gratuït.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13441 {"title":"Joves amb ganes de mudar-se a un futur millor","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/18\/15\/27\/aaf67c98-8bf5-4730-b6ba-98c60b281427.jpg","id":"13441"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-18/13441-joves-ganes-mudar-se-futur-millor https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.