Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d'Acció Exterior i Unió Europea

Antoni Vicens i Vicens, delegat del Govern de la Generalitat als Estats Andins

Nascut a Sóller (Mallorca) l'any 1986.

Llicenciat en Ciències del Mar per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i en Ciències Polítiques per la Universitat Nacional d'Educació a Distància. També té un màster interuniversitari en Diplomàcia i Funció Pública Internacional per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona amb la col·laboració del CEI International Affairs, així com un màster en Logística i Direcció d'Operacions per la Universitat Oberta de Catalunya.

Pel que fa a la seva trajectòria professional, té experiència en l'àmbit internacional i europeu, especialment en els camps del medi ambient, l'energia, el canvi climàtic i la política marítima. Des del 2014 fins a finals de 2017 va estar vinculat al Departament d'Acció Exterior i Unió Europea on, entre altres tasques, va treballar a la Delegació del Govern davant la Unió Europea i també va formar part de l'equip tècnic del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) a Barcelona, en què va treballar en l'àmbit de la política marítima integrada, el canvi climàtic i la implantació a Catalunya dels 17 Objectius de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Abans d'assumir el càrrec de delegat del Govern als Estats Andins, des del 2018 fins a l'estiu de 2023, va exercir com a responsable de l'Oficina de les Illes Balears a la Unió Europea i, des de l'estiu de 2019, també com a director general de Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears i membre suplent del Comitè Europeu de les Regions.

Domina el català, el castellà, l'anglès i el francès.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13413 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-10-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/17\/12\/17\/b02f3a75-c7e8-4e72-9e40-2f453bd27531.jpg","id":"13413"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-17/13413-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.