Les administracions públiques de Catalunya poden optar a ajudes per accions de descontaminació del sòl i per abocaments de residus industrials

L'Agència de Residus de Catalunya ha convocat 500.000 euros en ajuts a les administracions públiques de Catalunya per a la investigació, prevenció i recuperació de sòls contaminats, així com per a la recuperació i prevenció d'espais afectats per abocaments de residus industrials que siguin propietat d'aquestes administracions públiques. Així mateix aquestes ajudes persegueixen fomentar la recerca, el desenvolupament i la innovació en processos d'investigació i descontaminació de sòls.

Els destinataris d'aquests ajuts són les administracions públiques de Catalunya que ostentin la titularitat dels sòls que es veuen afectats per contaminacions puntuals o per abocaments de residus industrials.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13396 {"title":"Les administracions públiques de Catalunya poden optar a ajudes per accions de descontaminació del sòl i per abocaments de residus industrials","published_date":"2023-10-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13396"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-17/13396-administracions-publiques-catalunya-poden-optar-ajudes-accions-descontaminacio-sol-abocaments-residus-industrials https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.