Detingut per quatre atracaments violents a establiments comercials de Granollers

Imagen del artículo Detingut per quatre atracaments violents a establiments comercials  de Granollers

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els agents el van detenir in fraganti després d'haver comès el quart robatori a una benzinera de Granollers

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers van detenir, el 5 d'octubre, un home de 42 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència a la població de Granollers: a un supermercat i tres robatoris a una mateixa benzinera.

Els fets es remunten al 18 d'abril quan un home va denunciar que havia patit un robatori amb violència al seu supermercat. La víctima va ser atacada amb un esprai de gas pebre, amenaçada amb una arma blanca i li van sostreure uns 500 euros de la caixa. Les imatges captades pel sistema de videovigilància de l'establiment van permetre als investigadors tenir una descripció del presumpte agressor i van deixar constància del grau de violència que l'autor va emprar.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Granollers atribueix al detingut la presumpta autoria de dos robatoris més a una mateixa benzinera comesos el 10 i el 20 de setembre. Gràcies a les denúncies de les víctimes, a les imatges dels fets i a les gestions realitzades, els investigadors van identificar al presumpte autor dels tres robatoris, un home de 42 anys, que en els tres fets feia servir el mateix modus operandi

Davant dels indicis que es produís un quart robatori, el dia 5 d'octubre efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Granollers, juntament amb agents de seguretat ciutadana van iniciar un dispositiu de recerca. En la vigilància, els agents van rebre avís que a la mateixa benzinera s'havia produït un robatori on un home havia amenaçat amb una arma de foc als treballadors i que havia fugit amb una motocicleta.

Ràpidament els agents van iniciar la recerca i el van interceptar a l'alçada del carrer Foment de Granollers, moment en què va quedar detingut per un robatori amb violència i intimidació.

Els agents van trobar dins del seient de la motocicleta l'arma de foc, que va resultar ser simulada, diversos tapaboques, diners en efectiu i uns guants.

El dia 8 d'octubre va passar a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13373 {"title":"Detingut per quatre atracaments violents a establiments comercials de Granollers","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/16\/09\/51\/f8401f8c-7a71-4524-a7a3-a46056a4acb0.jpg","id":"13373"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-16/13373-detingut-quatre-atracaments-violents-establiments-comercials-granollers https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.