'Insensats' i 'Orlando, la meva biografia política', les dues estrenes en català als cinemes d'aquesta setmana

Imagen del artículo 'Insensats' i 'Orlando, la meva biografia política', les dues estrenes en català als cinemes d'aquesta setmana


Avui, 11 d'octubre, s'estrenen als cinemes dues pel·lícules en català: 'Insensats', doblada i subtitulada en català, i 'Orlando, la meva biografia política', subtitulada. El doblatge i la subtitulació de les dues obres tenen el suport de la Secretaria de Política Lingüística. L'any 2023 s'han doblat o subtitulat en català 68 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.


Insensats

La Marlena, de 62 anys, i el Tomasz, de 42, mantenen una relació feliç des de fa uns quants anys, amagats i allunyats del món en un poblet de la costa bàltica. Però la seva vida quotidiana trontolla quan, en contra de la voluntat d'en Tomasz, la Marlena decideix fer-se càrrec del seu fill malalt.

Reverso Films en distribueix la versió doblada i la versió original subtitulada en català a les sales següents:

  1. Centre Parroquial d'Argentona (Argentona) VD i VOSC
  2. Cinema Maldà (Barcelona) VOSC
  3. Cinema Germandat (Batea) VD
  4. Cinema Moderno (Caseres) VD
  5. Cinema de La Unió Social (Flix) VD
  6. Screenbox Funatic (Lleida) VD i VOSC
  7. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC


Orlando, la meva biografia política

El 1928, Virginia Woolf publica Orlando, la primera novel·la en què el personatge principal canvia de sexe a mitja història. Un segle més tard, el filòsof Paul B. Preuat decideix escriure una carta a Virgínia Woolf: el seu Orlando ha sortit de la ficció i fa una vida que mai no hauria imaginat.

L'Atalante Cinema en distribueix la versió original subtitulada en català a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. Screenbox Funatic (Lleida)
  4. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)

Consulteu les sales a la cartellera de Cinema en català.


Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura per a l'actual legislatura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix les seves pel·lícules i sèries ja doblades al Departament, que al seu torn les fa arribar a les plataformes, gràcies a les converses que ha establert amb elles des del principi de la legislatura.


Tràiler de 'Insensats'https://youtu.be/Bhxh6ZOPjPU

Sales de projecció de 'Insensats'http://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37862

Tràiler de'Orlando, la meva biografia política'https://youtu.be/_cHZCX4OW_A?si=Bju0F4L_zfqo_e-Z

Sales de projecció de 'Orlando, la meva biografia política' https://www.gencat.cat/llengua/cinema/sessions_film.html?film=37931

Cinema en català

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13346 {"title":"'Insensats' i 'Orlando, la meva biografia política', les dues estrenes en català als cinemes d'aquesta setmana","published_date":"2023-10-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/11\/16\/04\/4ec3c53a-c308-46db-8f05-4cd9d5f66f3c.jpg","id":"13346"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-11/13346-insensats-orlando-biografia-politica-dues-estrenes-catala-als-cinemes-aquesta-setmana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.