Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home al barri de Campclar de Tarragona

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home al barri de Campclar de Tarragona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la DIC de la Regió Policial Camp de Tarragona (RPCT) investiguen la mort violenta d'un home que ha tingut lloc aquest migdia al barri de Campclar de Tarragona.

Pels volts de tres quarts de dues d'avui al migdia, els Mossos d'Esquadra han estat alertats d'una baralla al carrer Brugent de la localitat, on presumptament s'hauria fet ús d'armes de foc. Una de les persones implicades ha mort i dues més han resultat ferides de diferent consideració, però no perilla la seva vida.

Immediatament, s'han activat efectius de seguretat ciutadana, de la unitat d'investigació, d'ARRO, GEI i l'helicòpter. Els efectius desplaçats han efectuat un perímetre de seguretat de la zona per controlar l'incident, garantir la seguretat dels veïns, localitzar els presumptes implicats i preservar possibles vestigis de cara a la investigació posterior.

Equips de l'ARRO han accedit en un pis on presumptament s'havien amagat persones que podrien estar relacionades amb la baralla. Han estat identificades i traslladades a la comissaria a efectes de continuar la investigació i esclarir els fets.

Una sala de crisi amb les imatges en directe captades per l'helicòpter

L'activació de l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra ha permès que des de la sala de crisi que s'ha activat a la Sala Central, ubicada al Complex Central d'Egara, es pogués fer un seguiment dels dispositiu de seguretat i de la intervenció policial. Els màxims comandaments del Cos i el comissari en Caphan mantingut una coordinació des del primer moment amb els comandaments desplaçats al lloc dels fets.

Al mateix lloc també s'ha constituït un Centre de Comandament Avançat (CCA) sota la direcció dels caps regionals amb els serveis implicats que ha permès gestionar de manera àgil el dispositiu i l'actuació policial, la qual cosa ha permès restablir la situació de control al barri.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat els ferits a centres hospitalaris.

La Divisió d'investigació Criminal de la RPCT s'ha fet càrrec de la investigació i no es descarten detencions.

Dispositiu policial per garantir la seguretat a la zona

A hores d'ara, la situació es troba sota control. Els Mossos d'Esquadra de la demarcació de Tarragona han establert un dispositiu policial a la zona i rodalies, per tal d'evitar nous incidents i garantir la seguretat en aquest barri.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 10 d'octubre de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13316 {"title":"Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home al barri de Campclar de Tarragona","published_date":"2023-10-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/47324-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13316"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-10/13316-mossos-esquadra-investiguen-mort-violenta-home-barri-campclar-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.