El Govern renova el conveni amb el Ministeri d'Educació d'Andorra per impulsar l'FP

Imagen del artículo El Govern renova el conveni amb el Ministeri d'Educació d'Andorra per impulsar l'FP

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Amb aquest acord es volen promoure accions transfrontereres de col·laboració en els ensenyaments professionals, com l'intercanvi d'alumnat d'FP entre Catalunya i Andorra

El Govern ha aprovat avui la subscripció del conveni marc de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior del Govern d'Andorra i l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Educació, per dur a terme diverses actuacions per al foment dels ensenyaments professionals.

D'aquesta manera, es volen promoure accions transfrontereres de col·laboració en els ensenyaments professionals, per un període de quatre anys. Les actuacions de col·laboració s'emmarquen en la formació i millora de les competències de l'alumnat, la millora de la formació del professorat, la transferència de coneixement i tecnologia, i la promoció i difusió dels ensenyaments professionals.

Pel que fa a la formació de l'alumnat, se'n fomenta per ambdues bandes la mobilitat per cursar les estades de formació en centres de treball, així com els intercanvis d'alumnat d'FP.

El conveni preveu també que les tres administracions facilitin l'intercanvi d'informació i d'experiències sobre els continguts formatius i les qualificacions professionals, i promoguin accions formatives conjuntes per al professorat de formació professional.

Pel que fa a la transferència de coneixement, l'acord inclou que s'afavoreixin les bones pràctiques del sistema educatiu, s'impulsin la transferència tecnològica i de coneixement entre els instituts i les empreses i s'organitzin jornades tècniques, concursos, premis o altres accions.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13302 {"title":"El Govern renova el conveni amb el Ministeri d'Educació d'Andorra per impulsar l'FP","published_date":"2023-10-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/47174-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13302"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-10/13302-govern-renova-conveni-ministeri-educacio-andorra-impulsar-fp https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.