Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presenten el nou Carnet Jove de les Garrigues

Imagen del artículo Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presenten el nou Carnet Jove de les Garrigues

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es donaran a conèixer les principals novetats de la implantació del popular carnet a la comarca

L'Agència Catalana de la Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presentaran en roda de premsa demà dimarts, 10 d'octubre, a les 11.00 hores el nou Carnet Jove de les Garrigues. A l'acte hi prendran part la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas i Miranda i la coordinadora del Servei Comarcal de Joventut, Marta Peiró i Mestres.

Durant la roda de premsa, que tindrà lloc a l'Oficina Jove de les Garrigues (C. de l'Avemaria, 14, de les Borges Blanques), també es donaran a conèixer les principals novetats de la implantació del carnet a la comarca tant pel que fa a la campanya de captació de nous comerços, com dels seus titulars actuals (de 12 a 30 anys) i dels avantatges i descomptes dels diferents segments de consum i aprofitament (alimentació, cultura, salut, formació o esport).

El nou Carnet Jove de les Garrigues —vinculat al popular Carnet Jove d'abast nacional i internacional— té per objectius oferir una bona oferta d'avantatges de qualitat i proximitat pels joves i potenciar-ne l'ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments dels municipis de la comarca que permetin un arrelament a la comarca i un vincle amb el comerç de proximitat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13280 {"title":"Joventut i el Consell Comarcal de les Garrigues presenten el nou Carnet Jove de les Garrigues","published_date":"2023-10-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/47033-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13280"} catalunya Joventut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-09/13280-joventut-consell-comarcal-garrigues-presenten-nou-carnet-jove-garrigues https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.