Més de 150 activitats a la demarcació de Barcelona durant les Jornades Europees de Patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a diferents ciutats d'Europa entre els dies 13 i 15 d'octubreEls municipis de la demarcació de Barcelona també s'hi sumen i organitzen 159 activitats per a tots els públics

Imagen del artículo Més de 150 activitats a la demarcació de Barcelona durant les Jornades Europees de Patrimoni


Un any més, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que es considera l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural. Durant aquests dies, els municipis participants organitzen activitats per conèixer part del seu patrimoni.

A la demarcació de Barcelona es podrà participar en un total de 159 activitats repartides per les comarques del Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Baix Llobregat i Maresme.

Consulta les activitats en aquest mapa.

Imagen del artículo Més de 150 activitats a la demarcació de Barcelona durant les Jornades Europees de Patrimoni


Des del 1991, les Jornades Europees de Patrimoni han permès que la ciutadania conegui la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d'arreu del territori que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania.

Els dies 13, 14 i 15 d'octubre, els municipis catalans presenten un gran ventall de propostes (des de portes obertes o visites guiades fins a concerts i activitats i tallers familiars, entre d'altres) que es podran consultar, organitzades temàticament i geogràficament, en l'agenda en línia. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per redescobrir el nostre patrimoni cultural, amb l'objectiu principal d'estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

Les Jornades Europees de Patrimoni compten amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, l'Institut Ramon Muntaner, l'Associació de Micropobles de Catalunya i l'Associació Capital de la Cultura Catalana.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13198 {"title":"Més de 150 activitats a la demarcació de Barcelona durant les Jornades Europees de Patrimoni","published_date":"2023-10-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/09\/12\/09\/45adb67a-65ba-4346-9075-f7adc0d8fc0c.jpg","id":"13198"} catalunya Delegació a Barcelona,Joan Borràs i Alborch https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-09/13198-mes-150-activitats-demarcacio-barcelona-durant-jornades-europees-patrimoni https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.