ADI Making Of... Ecodisseny 2023

Imagen del artículo ADI Making Of... Ecodisseny 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

• Es descobrirà el procés de disseny i fabricació de quatre productes i projectes guardonats al Premi Catalunya Ecodisseny 2023

Un any més, l'ADI-FAD organitza una nova sessió d' ADI Making Of... Ecodisseny, al marc de la Barcelona Design Week. Els ponents, guardonats al Premi Catalunya Ecodisseny 2023, ens desvetllaran el procés de disseny i fabricació de quatre productes i projectes que integren en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del cicle de vida i que contribueixen, així, en l'economia circular. 

L'activitat tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona, amb la possibilitat d'accedir en streaming pel canal de YouTube del ADI-FAD. En finalitzar les xerrades els assistents podran visitar l'exposició de la cinquena edició del Premi Catalunya Ecodisseny de la Generalitat de Catalunya, coordinat per la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic i amb la secretaria tècnica de l'Agència de Residus de Catalunya.

«ADI Making of...» és un cicle regular de conferències organitzades per l'ADI-FAD amb l'objectiu de promoure el reconeixement públic d'aquells productes que destaquen per l'excel·lència en la renovació conceptual i formal, el caràcter innovador, per la resposta social que generen, així com per l'adequació mediambiental, tecnològica i del procés de fabricació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13197 {"title":"ADI Making Of... Ecodisseny 2023","published_date":"2023-10-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/residus.gencat.cat\/web\/.content\/home\/actualitat\/2023\/10-19_ADI_FAD_Making_of_Ecodisseny_2023\/ADI_FAD_Making_of_Ecodisseny_2023.jpg_1955977332.jpg","id":"13197"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-09/13197-adi-making-of-ecodisseny-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.