El president Aragonès crida a defensar els "drets socials" davant l'amenaça de l'ultradreta que "intenta a través de la desigualtat afectar la naturalesa de la democràcia"

El cap de l'Executiu reivindica condicions laborals dignes perquè "actualment tenir feina no garanteix tenir dret a un vida digna"Participa a la Festa del Treball Digne de CCOO a L'Hospitalet de Llobregat

Imagen del artículo El president Aragonès crida a defensar els drets socials davant l'amenaça de l'ultradreta que intenta a través de la desigualtat afectar la naturalesa de la democràcia

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha fet aquesta tarda una crida a defensar els "drets socials" davant "l'amenaça de l'ultradreta, que no és res més que producte polític d'un model neoliberal, que intenta a través de la desigualtat afectar la naturalesa mateixa de la democràcia". El cap de l'Executiu ha fet aquestes declaracions durant la Festa del Treball Digne, organitzada pel sindicat Comissions Obreres (CCOO), que s'ha celebrat aquest vespre al barri de Bellvitge a L'Hospitalet de Llobregat.

El cap de l'Executiu ha aprofitat la seva intervenció a l'acte per reclamar unes "condicions laboral dignes" perquè "actualment amb l'increment del cost tenir feina no garanteix tenir dret a un vida digna" i ha instat a fer-hi "comprometre" la resta dels agents socials, al marge dels sindicats i amb un compromís clar de la Generalitat. "La batalla pel treball digne és una de les principals línies de combat per la democràcia", ha conclòs.

Imagen del artículo El president Aragonès crida a defensar els drets socials davant l'amenaça de l'ultradreta que intenta a través de la desigualtat afectar la naturalesa de la democràcia

Al marge del la defensa dels drets del ciutadans i del treball digne, el president Aragonès ha subratllat la importància de defensar la llibertat de les persones i la llibertat col·lectiva. En aquest sentit, ha assegurant que "no hem d'abandonar cap trinxera perquè qualsevol espai en defensa dels drets de les persones, dels drets del pobles i dels nostres drets nacionals, l'hem d'aprofitar". El president de la Generalitat s'ha mostrat convençut que el Govern i els sindicats "seguirem treballant conjuntament per la llibertat de totes les persones i per la llibertat i els drets de milers de conciutadans nostres que la llei d'estrangeria els impedeix tenir tots els drets reconeguts i pels nostres drets col·lectius com a poble, el nostre dret a l'autodeterminació".

El president Aragonès ha estat el primer president de la Generalitat que participa a la Festa del Treball Digne, que cada any celebra CCOO. Al marge del cap de l'Executiu, per part del Govern també hi han assistit el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, i el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13180 {"title":"El president Aragonès crida a defensar els \"drets socials\" davant l'amenaça de l'ultradreta que \"intenta a través de la desigualtat afectar la naturalesa de la democràcia\"","published_date":"2023-10-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/07\/21\/58\/cea9b8d6-1294-436b-b2d4-04eaac76158f.jpeg","id":"13180"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-07/13180-president-aragones-crida-defensar-drets-socials-davant-amenaca-ultradreta-intenta-traves-desigualtat-afectar-naturalesa-democracia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.