225 joves comencen el càsting per a ser protagonistes de l'espot del Carnet Jove 2024

Imagen del artículo 225 joves comencen el càsting per a ser protagonistes de l'espot del Carnet Jove 2024

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les proves, que es fan arreu del territori, seleccionaran 30 joves per potenciar la imatge i els nous valors del carnet 

Aquest matí comença a Girona el primer dels cinc càstings que el Carnet Jove ha organitzat a les demarcacions catalanes per trobar un total de 30 nois i noies que formin part de la campanya de promoció del carnet el proper any 2024.

En aquests càstings hi ha convocats fins a 225 joves de 12 a 31 anys que van ser escollits en una primera fase de selecció al setembre, i que va ser un èxit de participació amb 1.329 aspirants (73% noies, 26% nois i 1% no binaris).En aquestes primeres proves, els participants havien d'enviar vídeos de presentació i on hi mostressin alguna habilitat personal, com ara cantar, ballar, practicar algun esport o relatar alguna experiència en primera persona.

Els candidats al càsting d'aquesta edició tenen majoritàriament entre 18 a 21 anys (34%), seguida de la franja de 14 a 17 anys (26%),22 a 25 anys (25%),  26 a 31 anys (11%) i 12 a 13 (4%). I pel que fa a àmbits territorials, la majoria procedeixen de la demarcació de Barcelona (74%), seguida del Camp de Tarragona (9%), les comarques gironines (8%), la demarcació de Lleida (5%), les Terres de l'Ebre (3%) i els residents a l'exterior (1%). 

Els 225 candidats—tots titulars del carnet—estan convocats als càstings organitzats a les demarcacions catalanes entre el6 i el 16 d'octubre: el 6 a Girona (El Modern); el 9 a Lleida (a l'alberg Lleida Xanascat); el 10 a Móra d'Ebre (al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre); l'11 a Tarragona (al Tinglado1) i el 16 a Barcelona (a l'Agència Catalana de la Joventut).

El càsting descentralitzat arreu de Catalunya vol reflectir la realitat del territori a la campanya de comunicació del Carnet Jove 2024 i també busca la participació dels joves de manera equitativa arreu del país. 

D'aquestes proves s'escolliran 30 joves amb criteris de diversitat, naturalitat i sense necessitat d'experiència prèvia a l'hora d'actuar. Al novembre, aquests joves participaran de manera remunerada en el rodatge audiovisual i en la sessió fotogràfica que constituiran els espots i anuncis publicitaris de la campanya de promoció del Carnet Jove per a l'any 2024, que incidirà en els nous valors del carnet.

"Amb els càstings volem generar i enriquir la comunitat Carnet Jove i també volem reflectir una joventut que és diversa, activa i participativa", ha explicat la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós. 

El Carnet Jove ofereix més de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional a uns 510.000 nois i noies d'entre 12 i 30 anys.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13174 {"title":"225 joves comencen el càsting per a ser protagonistes de l'espot del Carnet Jove 2024","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46681-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13174"} catalunya Joventut https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-06/13174-225-joves-comencen-casting-ser-protagonistes-espot-carnet-jove-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.