President Aragonès: "Els projectes empresarials, igual que les administracions, han de pensar en gran i apostar per la qualitat i la prosperitat compartida"

El cap de l'Executiu ha presidit aquest matí l'acte institucional per commemorar el 25è aniversari de La Roca Village

Imagen del artículo President Aragonès: Els projectes empresarials, igual que les administracions, han de pensar en gran i apostar per la qualitat i la prosperitat compartida

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest matí que els projectes empresarials, igual que les administracions, han de "pensar en gran i tenir ambició en els objectius socials, culturals i ambientals". Una actitud que s'ha de complementar amb una "aposta per la qualitat, no només de producte, sinó també de servei", i amb una "recerca de la prosperitat compartida", per tal de "maximitzar l'impacte econòmic" de tot projecte.

Aquests tres elements, ha remarcat el president, expliquen també la "història d'èxit" de la Roca Village, que avui ha celebrat el seu 25è aniversari. Un èxit rellevant "pel conjunt del Vallès Oriental, però també per Catalunya, pel comerç i per la promoció del nostre país, en tant que destinació turística de qualitat".

En aquest sentit, el cap de l'Executiu ha destacat "les oportunitats i els llocs de treball" que ha generat per al conjunt de la ciutadania de la comarca, que han passat dels 200 inicials als 2.000 actuals. Els establiments que concentra la Roca Village també s'han multiplicat per 5 en aquests 25 anys, augmentant de 30 a 150, i, alhora, ha crescut exponencialment el nombre de visitants, arribant als 5 milions, el 60% dels quals són estrangers. "No s'ha deixat de treballar des de la qualitat i de buscar, finalment, que aquest sigui un projecte que tothom se'l senti seu, i per tant, que la prosperitat sigui compartida", ha afegit.

Aragonès també ha destacat el "caràcter innovador" del projecte, que va ser una iniciativa totalment pionera en el seu moment, amb un centre de compres a l'aire lliure que avui "ha estès la seva àrea d'influència al conjunt de Catalunya i que també ha tingut una clara vocació internacional". Un fet, ha remarcat, que l'ha convertit en "un punt estratègic clau per al turisme a Catalunya".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13165 {"title":"President Aragonès: \"Els projectes empresarials, igual que les administracions, han de pensar en gran i apostar per la qualitat i la prosperitat compartida\"","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46551-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13165"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-06/13165-president-aragones-projectes-empresarials-igual-administracions-han-pensar-gran-apostar-qualitat-prosperitat-compartida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.