El President del Port de Tarragona presenta la nova estratègia i inversions de sostenibilitat al Palau Robert

Imagen del artículo El President del Port de Tarragona presenta la nova estratègia i inversions de sostenibilitat al Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Quan: Dimarts dia 10 d'octubre, a les 10hOn: Sala Cotxeres del Palau RobertPresentació: Eva Pomares, directora general de DifusióConferència "Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027" a càrrec del Sr. SaúlGarreta Puig, president del Port de TarragonaConfirmació d'assistència de premsa: demanem als mitjans de comunicació que confirmin assistència a Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel 637 948 341)

El dimarts dia 10, a les 10 del matí, el president del Port de Tarragona, Saúl Garreta Puig, pronunciarà una conferència a la sala d'actes del Palau Robert, sota el títol "Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027".

Saúl Garreta parlarà de l'estratègia del Port de Tarragona, un port, en paraules seves, "que afronta grans reptes i genera grans oportunitats gràcies a la seva ubicació estratègica, a la visió de futur i al desenvolupament d'una estratègia de desenvolupament basada en l'eficiència, la sostenibilitat, la innovació i la cohesió territorial i social, impulsada per un equip professional implicat i una comunitat portuària motivada".

En el decurs de la seva presentació, ens presentarà la iniciativa "Port de Tarragona. Rumb #Ecoport2027

En acabar la seva intervenció, s'obrirà un torn de preguntes del públic i dels mitjans que ho desitgin.

Saül Garreta

Saül Garreta Puig (Tarragona, 1972) és president de l'Autoritat Porturària de Tarragona des de novembre de 2022. És llicenciat en Arquitectura en l'especialitat d'edificació a la Universitat Politècnica de València (2000) i Màster Professional d'Estudis Territorials i Urbanístics, organitzat per la UPC i la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat arquitecte comarcal al Consell Comarcal de l'Alt Camp (2001) i arquitecte municipal d'Aiguamúrcia, el Catllar, Vila-rodona i els Pallaresos. Ha estat gerent de Garreta Arquitectes S.L, despatx d'arquitectura i urbanisme. És president de "Reviure Solanell", cooperativa que ha recuperat el poble de Solanell a l'Alt Urgell i soci fundador de la cooperativa "La Fàbrica de Transició" per a la recuperació de l'una colònia industrial tèxtil al municipi del Catllar.

Com a president del Port de Tarragona, és vicepresident del primer clúster químic del sud d'Europa, ChemMed, vocal del Consell d'Administració de l'Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT), vocal de l'associació Barcelona Catalunya Centre Logístic (BCCL) i president del Centre d'Estudis Marítims del Port de Tarragona (CEMAPT). També és membre de les organitzacions portuàries internacionals MEDPorts Association i Mediterranean Ports Community.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13163 {"title":"El President del Port de Tarragona presenta la nova estratègia i inversions de sostenibilitat al Palau Robert","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46549-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13163"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-06/13163-president-port-tarragona-presenta-nova-estrategia-inversions-sostenibilitat-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.