El Teatre Nacional de Catalunya organitza la primera edició del TNC Weekend Pro - International Meeting

Imagen del artículo El Teatre Nacional de Catalunya organitza la primera edició del TNC Weekend Pro - International Meeting

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Aquest cap de setmana, el TNC reuneix programadors internacionals amb la voluntat d'expandir el segell de les seves produccions més enllà dels seus escenaris i dels territoris de parla catalana

Els dies 6 i 7 d'octubre del 2023, el Teatre Nacional de Catalunya organitza el TNC Weekend Pro - International Meeting. D'acord amb el projecte d'internacionalització del TNC i amb la voluntat d'expandir el segell de les seves produccions més enllà dels seus escenaris i dels territoris de parla catalana, el TNC celebrarà la seva primera trobada internacional de programadors amb l'objectiu de posicionar-se com a centre de referència per a la creació artística i l'exhibició d'espectacles al sud d'Europa. En definitiva, és una manera clara i decidida de mostrar a Europa les produccions del TNC i de posar-lo en el circuit actual dels intercanvis i de les relacions comercials.

Seran dues jornades en què creadors catalans d'aquesta temporada actual i de la 2024/2025 del TNC explicaran els seus projectes a través d'unes presentacions en anglès i amb suports audiovisuals. Alhora, aquests programadors tindran l'oportunitat de veure els tres espectacles programats a les diverses sales del TNC, amb subtítols en anglès, els quals compleixen perfectament amb el requisit de teatre en català amb projecció internacional: Flors i viatges de cabosanroque a partir de Mercè Rodoreda a la Sala Tallers, De Nao Albet i Marcel Borràs, de Nao Albet i Marcel Borràs a la Sala Petita, i La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda amb adaptació i direcció de Carlota Subirós a la Sala Gran.

Al TNC Weekend Pro assistiran programadors de teatres i festivals internacionals que se sumaran als creadors que presentaran els seus projectes i representants de l'Institut Ramon Llull.

La llista d'assistents inclou noms com: Anne Goalard, coordinadora del cicle Barcelona calling Beirut al TNC; Michael De Cock, director artístic del KVS de Brussel·les (Bèlgica); Silvia Casanelli, cap de l'àrea internacional, de l'Emilia Romagna Teatro (Itàlia); Christophe Rauck, director artístic del Nanterre-Amandiers CDN (França); Valérie Martino, directora de producció del Théâtre National Wallonie-Bruxelles (Bèlgica); Florian Hirsch, director de dramatúrgia del Théâtre National Luxembourg; Fefa Noia, directora adjunta del Centro Dramático Nacional (Espanya); Tamara Vuckovic, directora artística i general, i Alexandra Ilic, directora de producció del Yugoslav Drama Theatre Belgrade (Sèrbia). També assistirà a la trobada Josep Vives, director general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques.

El TNC Weekend Pro - International Meeting compta amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13137 {"title":"El Teatre Nacional de Catalunya organitza la primera edició del TNC Weekend Pro - International Meeting","published_date":"2023-10-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/46155-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13137"} catalunya Cultura,Natàlia Garriga https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-05/13137-teatre-nacional-catalunya-organitza-primera-edicio-tnc-weekend-pro-international-meeting https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.