Conseller Elena: "No tolerarem de cap manera episodis de violència gratuïta"

Imagen del artículo Conseller Elena: No tolerarem de cap manera episodis de violència gratuïta

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Elena assegura que "donaran resposta quan es produeixin aquests fenòmens" i avança canvis en la reestructuració dels dispositius policials i alerta de "l'ús partidista per promoure discursos d'odi"


El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha afirmat aquest matí durant la sessió de control al Govern del Parlament que "el Govern no tolerarà de cap manera" que es produeixin els episodis de violència gratuïta com els que s'han viscut els darrers dies a Molins de Rei, Manresa o Vic "sense que hi hagi una resposta clara per part de la Policia de Catalunya".

El cos de Mossos d'Esquadra ha detingut les darreres hores 3 persones en referència als incidents en el marc de les festes de Molins de Rei, concretament, en relació amb els danys causats a un concessionari de vehicles. L'operació policial s'ha coordinat des de la Unitat d'Informació i de la Divisió D'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud.

En relació amb l'episodi violent de Manresa de fa uns dies, el cos de Mossos d'Esquadra va activar un dispositiu el passat 28 de setembre que va finalitzar amb un balanç d'onze detinguts, tres majors d'edat i vuit menors.

"Donarem resposta quan es produeixin aquests fenòmens, modificarem i reestructurarem els dispositius en els pròxims esdeveniments públics, sempre en col·laboració amb les diferents policies locals i ajuntaments dels diferents municipis", ha afegit Elena. El titular d'Interior ha demanat també fer una reflexió sobre les qüestions de caràcter socioeconòmic que poden acabar conduint a aquest tipus d'episodis.

En aquest context, el titular d'Interior ha anunciat també que "es reforçarà la policia de Catalunya dotant-la de més mitjans, incorporant l'anàlisi d'intel·ligència policial i combatent els que intenten utilitzar aquests esdeveniments per fer política i generar ordi".

Finalment, el conseller també ha fet una crida a la responsabilitat afirmant que "és intolerable intentar fer un ús partidista de la situació i promoure discursos que atien l'odi".



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13114 {"title":"Conseller Elena: \"No tolerarem de cap manera episodis de violència gratuïta\"","published_date":"2023-10-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/45824-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13114"} catalunya Delegació a la Catalunya Central,interior,Joan Ignasi Elena i Garcia https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-04/13114-conseller-elena-tolerarem-cap-manera-episodis-violencia-gratuita https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.