President Aragonès: "Estem fent de Catalunya un país inclusiu, compromès i responsable"

El cap de l'Executiu ha clos l'acte central del 50è aniversari de Dincat, representant de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya i els ha volgut donar les "gràcies per aquests 50 anys de mirada inclusiva i vocació transformadora"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha clos aquest vespre l'acte de commemoració del 50è aniversari de Dincat, federació representant del col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, que s'ha celebrat al Teatre Nacional de Catalunya.

Imagen del artículo President Aragonès: Estem fent de Catalunya un país inclusiu, compromès i responsable

En el seu discurs, el cap de l'Executiu ha mostrat el seu "agraïment a tota la feina feta" al llarg d'aquests anys i ha felicitat Dincat "per aquests 50 anys de mirada inclusiva i vocació transformadora". Aragonès ha reconegut el camí fet i ha agraït la tasca duta a terme per "les 300 entitats, els gairebé 15.000 professionals que hi treballen i les més de 75.000 persones que en formen part". Així mateix, ha destacat "la tenacitat de moltes famílies" i ha reconegut que "sense vosaltres no s'entendria la inclusió a Catalunya". "Heu canviat el paradigma, la manera d'entendre les persones amb discapacitat", i, sobretot, "ho heu fet amb un mirada positiva, vencent pors i neguits, tombant murs i acabant amb perjudicis".

El president Aragonès ha remarcat que el Govern està impulsant polítiques "per fer de Catalunya un país inclusiu, compromès i responsable" i ha volgut posar en valor la signatura d'un acord amb els sindicats que servirà per "millorar la qualitat de vida de les persones destinatàries dels serveis socials" i per fer una "revisió de la cartera de serveis, per primer cop des de 2007". També ha destacat el fet d'aconseguir un "increment de les tarifes" i un "augment de 700 llocs de treball a l'administració pública" per a persones amb discapacitat, així com també la "millora de les condicions laborals dels professionals que hi treballen". "Ens mou fer de Catalunya el millor lloc per viure, escoltant tothom i arribant a acords amplis", ha reblat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13107 {"title":"President Aragonès: \"Estem fent de Catalunya un país inclusiu, compromès i responsable\"","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/45775-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13107"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-03/13107-president-aragones-fent-catalunya-pais-inclusiu-compromes-responsable https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.