Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants en un pont de la C-14 a Adrall

Imagen del artículo Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants en un pont de la C-14 a Adrall


  1. Es construirà una vorera i noves proteccions laterals per a millorar la connectivitat i la seguretat viària
  2. Els treballs suposen una inversió prevista de 580.000 euros i començaran la primavera vinent

El Departament de Territori ha licitat les obres per a construir una vorera al pont de la C-14 sobre el riu Segre a Adrall (Ribera d'Urgellet), a l'Alt Urgell, que permetran afavorir la mobilitat i la seguretat viària. Els treballs, que es liciten per un import de 580.000 euros, consistiran en la construcció d'una vorera per a vianants, adossada al pont, i la instal·lació de noves proteccions als laterals de l'estructura. Es preveu que l'obra comenci la primavera vinent, amb un termini d'execució de 4 mesos i mig.


La nova vorera tindrà una longitud de 150 metres i una amplada de 2 metres i es construirà al marge dret de la carretera; constarà de dos trams, un primer tram correspon a la zona de terraplenat abans d'accedir al pont, i un segon tram, a la del pont.


L'ampliació de l'estructura del pont per a la implantació de la vorera per als vianants s'executarà mitjançant lloses prefabricades de formigó armat. Aquestes lloses es recolzaran sobre l'estructura actual, formada per tres voltes de formigó, de 20 metres de longitud i uns 7 metres d'ample.


Així mateix, per afavorir la seguretat, s'instal·larà una barrera de formigó al marge dret del pont i un ampit metàl·lic a l'esquerre per a substituir els actuals ampits de formigó, alhora que a la vorera s'instal·larà una barana per als vianants. Aquest àmbit de la C-14 registra un trànsit de més de 7.000 vehicles diaris, amb un percentatge de vehicles pesants del 10%.


Addicionalment, l'obra inclourà aquestes tasques:


  1. Treballs previs, com desmuntatges, moviments de terres i desviament de serveis afectats
  2. Elements per al drenatge
  3. Ferms i paviments
  4. Obres de fàbrica i murs
  5. Senyalització, abalisament i barreres
  6. Mesures d'integració en l'entorn


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13077 {"title":"Territori licita les obres per a facilitar la mobilitat dels vianants en un pont de la C-14 a Adrall","published_date":"2023-10-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/10\/02\/13\/54\/58691ed8-211b-4a70-8a5d-956b7167d64c.jpg","id":"13077"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-10-02/13077-territori-licita-obres-facilitar-mobilitat-vianants-pont-c-14-adrall https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.