President Aragonès: "Gràcies per ser uns ambaixadors de Catalunya i per transmetre els valors del nostre país arreu del món"

El cap de l'Executiu ha assistit aquest vespre al acte principal del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca, celebrat al Gran Teatre del Liceu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assistit, juntament amb la consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibañez, a la gala del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca, celebrada aquest vespre al Gran Teatre del Liceu.

Imagen del artículo President Aragonès: Gràcies per ser uns ambaixadors de Catalunya i per transmetre els valors del nostre país arreu del món

El cap de l'Executiu ha clos l'acte i ha volgut felicitar la colla "per 75 anys d'història i per 75 anys d'esport", així com també els ha volgut agrair l'emoció que transmeten a la ciutadania,"una emoció intensa, que viviu vosaltres i que ens ho transmeteu a tots els que tenim el plaer de poder veure-us", ha remarcat.

El president ha reconegut la tasca de les colles castelleres, de les quals ha volgut destacar els seus valors, com l'esforç, la companyonia i la "inclusió que permet que tothom en pugui formar part, des de la pinya fins a l'enxaneta". "Gràcies per ser uns ambaixadors de Catalunya i per transmetre els valors del nostre país arreu del món", ha reblat.

Els Castellers de Vilafranca enguany celebren els 75 anys de la seva fundació. La colla dels Verds, que es va crear

l'any 1948, ha organitzat un seguit d'actes per commemorar l'esdeveniment, que tindran lloc durant tota la temporada castellera. Avui han volgut festejar l'acte principal de la celebració amb tots els seus amics i simpatitzants i, acompanyats per l'Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya (OMAC), han aixecat per primera vegada un castell a l'interior d'un teatre.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13062 {"title":"President Aragonès: \"Gràcies per ser uns ambaixadors de Catalunya i per transmetre els valors del nostre país arreu del món\"","published_date":"2023-09-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/45294-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13062"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-30/13062-president-aragones-gracies-ser-uns-ambaixadors-catalunya-transmetre-valors-pais-arreu-mon https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.