President Aragonès: "El sector de la flor i la planta ha fet molt bé la feina en l'eficiència en l'ús de l'aigua"

El cap de l'Executiu ha encapçalat l'acte commemoratiu del 40è aniversari del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat en valor aquesta tarda la preparació del sector de la flor i la planta de Catalunya davant la situació de sequera. Ha assegurat que aquest sector "ha fet molt bé la feina, pel que fa a l'eficiència en l'ús de l'aigua", com ara amb "la introducció de noves varietats amb les quals el consum d'aigua és molt menor". "Això dona una resiliència extraordinària i hem de continuar en aquest camí", ha reblat.

Imagen del artículo President Aragonès: El sector de la flor i la planta ha fet molt bé la feina en l'eficiència en l'ús de l'aigua

En aquest sentit, Pere Aragonès ha subratllat que aquest sector "arriba ben preparat, amb una consciència i una alta professionalitat, que des de l'Administració volem reconèixer". I ha posat de relleu el compromís del Govern perquè hi puguin participar activament a través de la Taula Nacional de l'Aigua.

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l'acte commemoratiu del 40è aniversari del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que ha tingut lloc a Sant Andreu de Llavaneres. El president ha expressat el seu agraïment pel "compromís i la feina" feta pels professionals d'aquest àmbit. Una feina que, ha dit, "contribueix a fer més feliç la vida de les persones".


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12329 {"title":"President Aragonès: \"El sector de la flor i la planta ha fet molt bé la feina en l'eficiència en l'ús de l'aigua\"","published_date":"2023-09-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govern.cat\/govern\/docs\/2023\/09\/30\/17\/08\/3eef62ac-cfb4-48cd-a9e6-35d07aa4bf5a.jpg","id":"12329"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-30/12329-president-aragones-sector-flor-planta-fet-molt-be-feina-eficiencia-us-aigua https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.