Cicle d'entrevistes al Palau Robert per celebrar la producció cultural en català

Imagen del artículo Cicle d'entrevistes al Palau Robert per celebrar la producció cultural en català

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Sota el lema "En català, molt per llegir, molt per escoltar, molt per gaudir", 'Públic', amb la col·laboració de Palau Robert, ofereix una sèrie de trobades entre la periodista Ona Falcó i una vintena d'artistes, músics i noves veus de la cultura catalana i en català.

La producció musical i literària en català està vivint un moment esplèndid: només cal fixar-se en l'ampli ventall de propostes diferents que podem trobar a les llibreries o sobre els escenaris. Al llarg dels últims anys, hem estat testimonis de com s'ha renovat la creació artística amb noves veus i sonoritats, reflectint la vitalitat i la riquesa cultural que hi ha Catalunya, però també a les Illes Balears i a València. 

Per fer-ne ressò i conèixer una mica més de prop els protagonistes de l'escena contemporània en llengua catalana, Públic ha tirat endavant una iniciativa amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya: es tracta d'una sèrie de converses realitzades al Palau Robert en el marc del cicle d'entrevistes "En català, molt per llegir, molt per escoltar, molt per gaudir". 

Ona Falcó ha conversat amb diversos artistes sobre els seus treballs, però també sobre el panorama musical i literari a Catalunya i sobre l'estat actual de la llengua. Les entrevistes es poden trobar a l'edició estatal del diari digital Público en versió original catalana i subtítols en castellà, ampliant-ne l'abast i ressò. També es poden seguir a les xarxes socials de Palau Robert.

Aquest és el calendari d'emissió previst:

  1. Gemma Ruiz (entrevista emesa el 23/9)
  2. Triquell (entrevista emesa el 28/9)
  3. Núria Bendicho (2/10)
  4. Ariox (5/10)
  5. Maria Climent (9/10)
  6. Flashy Ice Cream (12/10)
  7. Gemma Ventura (16/10)
  8. The Tyets (19/10)
  9. Pol Guasch (23/10)
  10. Maria Jaume (26/10)
  11. Jordi Nopca (30/10)
  12. Maria Hein (2/11)
  13. Martí Sales (6/11)
  14. 31 FAM (09/11)
  15. Roc Casagran (13/11)
  16. Maria Riba - Al·lèrgiques al pol·len (16/11)
  17. Blanca Llum (20/11)
  18. Maio (23/11)
  19. Núria Parera (27/11)
  20. Ven'nus (30/11)

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13047 {"title":"Cicle d'entrevistes al Palau Robert per celebrar la producció cultural en català","published_date":"2023-09-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44950-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13047"} catalunya Eva Pomares,Palau Robert https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-29/13047-cicle-entrevistes-palau-robert-celebrar-produccio-cultural-catala https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.