Resultats definitius del vot per sufragi de les eleccions 2023 a les cambres de comerç de Catalunya

Imagen del artículo Resultats definitius del vot per sufragi de les eleccions 2023 a les cambres de comerç de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La Junta Electoral Central (JEC) ha ratificat com a definitius els resultats del vot per sufragi corresponent a les eleccions a les cambres de comerç de Catalunya. Les votacions, culminades el 20 de setembre passat, s'han celebrat a les cambres de Barcelona, Terrassa i Manresa (llistats d'electes en pdf adjunts a aquest comunicat; podeu recuperar els informes dels resultats en el comunicat de resultats provisionals).

La JEC també ha celebrat, com és preceptiu, el sorteig per a determinar una de les dues vocalies electes en el grup 12, categoria 4, de la Cambra de Terrassa, en tant que dues candidatures havien empatat. El resultat de l'esmentat sorteig ha determinat que la vocalia pendent recaigui en Coneix Project Management SL.

Les votacions per sufragi celebrades enguany eren per a tots els epígrafs i categories en el cas de Barcelona i Terrassa, i per a vint en el cas de Manresa. El nombre total de vots vàlids emesos ha estat de 25.212: 21.409 a Barcelona; 3.139 a Terrassa, i 664 a Manresa.

Un cop completades aquestes votacions, ara només la cambra de Terrassa té pendent una nova jornada electoral, en aquest cas per a triar els seus representants de les organitzacions empresarials (el proper 24 d'octubre). També resta pendent la possible assignació de vocalies de major aportació voluntària a la mateixa Terrassa (fins a 5), Manresa (fins a 9), Reus (fins a 7) i Sabadell (fins a 10).

Amb tot, l'òrgan tutelar de les cambres preveu que totes les cambres catalanes hagin completat la constitució dels seus plenaris i l'elecció dels seus òrgans de govern durant el mes de novembre.

Trobareu més informació d'aquest procés electoral al web eleccionscambres.gencat.cat.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter: @empresacat | @treballcat
  2. Facebook: Empresa | Treball
  3. Linkedin: Empresa | Treball
  4. Youtube: Empresa | Treball

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13041 {"title":"Resultats definitius del vot per sufragi de les eleccions 2023 a les cambres de comerç de Catalunya","published_date":"2023-09-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/44936-govclipping-espana-cataluna-notas-prensa.webp","id":"13041"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-29/13041-resultats-definitius-vot-sufragi-eleccions-2023-cambres-comerc-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.