Atenció preferent sense cita per a persones a partir dels 65 anys

28/09/2023

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha posat en marxa una nova mesura adreçada a les persones a partir dels 65 anys per garantir-los l'atenció sense cita, entre les 8.30 i les 11 hores, a les seves oficines arreu de Catalunya. Aquesta mesura està inclosa en el Pla de prevenció i reducció del frau fiscal i de foment de les bones pràctiques tributàries 2023-2026.

L'objectiu és facilitar els tràmits i el compliment de les obligacions tributàries al col·lectiu de les persones grans, el qual, arran dels canvis demogràfics experimentats en els darrers anys, l'augment de l'esperança de vida i la disminució de la natalitat, ha incrementat molt significativament el seu pes a la nostra societat.

Dates d'inici del servei d'atenció sense cita per a persones que actuïn en nom propi i siguin més grans de 65 anys a les oficines de l'ATC:

- 19 de setembre: delegacions territorials de Girona, Lleida i Tarragona i serveis centrals de Barcelona.

- 26 de setembre: oficines territorials i oficines de serveis tributaris.

Per a aquest col·lectiu es garanteix l'atenció sense cita en la franja horària de 8.30 a 11 h, de dilluns a divendres.

No obstant l'anterior, en campanyes puntuals que generen una afluència de contribuents superior a la normal en les nostres oficines, com ara la campanya de la renda, es recomana reservar cita per assegurar la disponibilitat de l'atenció.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13029 {"title":"Atenció preferent sense cita per a persones a partir dels 65 anys","published_date":"2023-09-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13029"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-09-28/13029-atencio-preferent-sense-cita-persones-partir-65-anys https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.